Waar u straks kunt wonen

Onze 10 woonlocaties voor mensen met dementie, Parkinson of behandel intensieve zorg liggen in de Gooi- en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Gelegen in een groene omgeving, of juist vlakbij de gezellige dorpskern of stad? Aan u de keuze!

 

In al onze woonlocaties bent u omgeven door vele faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een kapper, supermarkt, restaurant en Uitbureau. Bij ons heeft u alles wat u nodig heeft: sociale contacten, beweging, u kunt buiten genieten van een wandeling, of deelnemen aan één van onze activiteiten of verenigingen. Aan u de keuze! Met natuurlijk dag en nacht de beste medische zorg. Maar wij kijken vooral naar wat u nog wél kunt en waarvan u geniet. Hier kunt u het leven dat u gewend bent gewoon voortzetten. 

Zelfstandig wonen, of samenwonen met een groep?

U deelt een woning met maximaal 9 anderen, in dezelfde leefstijl. Gezamenlijk voert u hier het dagelijkse huishouden, uiteraard heeft u hiernaast een eigen slaapkamer. U kunt ook kiezen voor wonen in de privacy van een eigen appartement. U kunt dan anderen ontmoeten in de gezamenlijke huiskamer, wanneer u dat wilt.

Parkinson of behandel intensieve zorg?

In Naarderheem locatie Naarden bieden we een nieuw thuis voor mensen met de ziekte van Parkinson of een behandel intensieve zorgvraag. Ook bent u welkom voor tijdelijke overbruggingszorg als het thuis niet meer gaat en u op de wachtlijst staat voor één van onze andere mooie locaties.

Onze woonlocaties: