Stads, huiselijk of Goois: wonen in leefstijl

Wat zijn úw wensen en voorkeuren?

U heeft al een heel leven achter de rug. U bent gewend geraakt aan bepaalde zaken en heeft voorkeuren ontwikkeld. De één zingt graag Hollandse smartlappen, terwijl de ander geniet van klassieke muziek in de woonkamer. Natuurlijk is het prettig als we hier ook in onze woonlocaties rekening mee houden. Zodat u zich thuis voelt in de gezamenlijke woonkamer en contact kunt hebben met uw medebewoners, in een herkenbare omgeving. Daarom hebben we onze woningen per leefstijl ingericht. Welke sfeer past bij u?

  1. Stads: Sociaal, extravert en betrokken; de stedelijke bewoners delen vreugde en verdriet met elkaar.
  2. Goois/Zuid: Een stijlvolle groep waarin de etiquette niet ontbreekt, bewoners uit de Gooise/Zuid leefstijl stellen prijs op correcte omgangsvormen.
  3. Cultureel: Het zal niet verbazen dat bewoners uit deze groep kunst, cultuur en literatuur hoog in het vaandel hebben staan..
  4. Huiselijk: Bewoners van de huiselijke leefstijl kennen een traditionele manier van leven. Zij voelen zich betrokken bij de dagelijkse gang rondom het huishouden.

Niet alle leefstijlen zijn op elke locatie aanwezig. Wij bekijken graag samen met u, uw familie en onze sociaal agogen welke leefstijl het beste bij u past. In overleg met onze collega´s van de afdeling klantadvies kunt u uw voorkeur voor een bepaalde leefstijl aangeven en bekijken we samen welke locatie het beste past bij uw wensen en voorkeuren.

Wilt u meer weten over het wonen in leefstijl?
Bekijk dan onderstaande brochure voor meer informatie.