Be - werkbezoeken en advies

Regelmatig worden er vragen gesteld over ons unieke zorgconcept “Een nieuw thuis voor mensen met dementie”. Door zorginstellingen, maar ook door bedrijven en organisaties in andere bedrijfstakken. De vernieuwingen die Vivium heeft ontwikkeld en ingevoerd in de zorg voor mensen met dementie, kunnen anderen inspireren en helpen bij de eigen ontwikkelingen.

Be specialiseerde zich de afgelopen 20 jaren in het creëren van een leefbare omgeving met de juiste ondersteuning voor ouderen met dementie. Ouderen met een ernstige vorm van dementie. Ouderen die speciale ondersteuning en begeleiding nodig hebben waarmee ze nog naar vermogen kunnen genieten van het leven en zichzelf kunnen zijn en blijven. Met en ondanks hun beperkingen door de dementie.

Mensen met dementie in een verpleegomgeving? Tot volle overtuiging van Be willen deze mensen, en misschien wel juist deze mensen, zichzelf zijn in een omgeving die bij hun.

Be maakt het mogelijk dat je woont en leeft in een omgeving waar je jezelf kan zijn. Waar je je echt thuis voelt. Waar iedereen het maximale heeft gedaan om je thuis te voelen. Be-ing yourself!

Is Be iets voor u?

Is het Hogeweyk concept iets voor u?

Zoekt u ondersteuning bij het realiseren van uw eigen vernieuwde concept?

En hoe gaat u dat doen? Wij zouden zeggen Doen! en vraag Be om u te helpen en ondersteunen met advies!

Kijk voor meer informatie op www.bethecareconcept.com.