Steun ons en word Vriend

Als thuis wonen niet meer mogelijk is, wilt u wel zo prettig en 'gewoon' mogelijk uw leven kunnen voortzetten, zoals u dat gewend bent. In onze woonlocaties voor mensen met dementie ligt de nadruk dan ook op wat u nog wel kunt en waar u zich prettig bij voelt. Onze vriendenstichtingen zetten zich in om het leven van de bewoners nét iets aangenamer te maken.

Steun een van onze Vriendenstichtingen

Extra Vrienden zijn natuurlijk van harte welkom. U kunt zelf kiezen aan welke Vriendenstichting u doneert! Alle Vriendenstichtingen hebben een persoonlijke pagina waar u per stichting meer informatie vindt over de activiteiten, jaarrekeningen en het bestuur.
De Vriendenstichtingen hebben een ANBI verklaring van de belastingdienst, wat inhoudt dat er geen belasting over uw gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners.

Wilt u de Vrienden van Vivium voor een langere tijd steunen?

Dan adviseren wij een periodieke schenkingovereenkomst af te sluiten. Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting. Lees meer over schenken met belastingvoordeel.

De Vrienden van Vivium gedenken in een nalatenschap is een mooi en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over donaties, giften, periodieke schenkingen of nalatenschap? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen met de afdeling fondsenwerving, via (035) 6 924 093 of stuur een mail naar: fondsenwerving@vivium.nl.