Vivium De Antonius Hof, Bussum

Welkom in De Antonius Hof! Hier kunt u prettig wonen en zoveel mogelijk uw eigen leven blijven leiden, met de beste zorg. Geen traditioneel verpleeghuis, maar een nieuw thuis voor mensen met dementie, waar u uw eigen keuzes kunt maken.

Neem een kijkje in De Antonius Hof

Wil u meer weten over onze unieke kijk op zorg, wonen en welzijn? Lees verder hoe Vivium zorgt voor een nieuw thuis voor mensen met dementie. 

In De Antonius Hof kunt u wonen in de privacy van uw eigen appartement en tegelijkertijd kiezen voor het gezelschap van anderen. Het uitgangspunt is dat u gewoon prettig kunt wonen en uw eigen leven kan leiden. Voor iedereen kan dat er natuurlijk anders uitzien. U kunt in uw eigen appartement uw eigen huishouden voeren zoals u dat wilt en van de vele voorzieningen gebruik maken in een veilige en beschermde omgeving. Ook kunt u in de nabij gelegen gezamenlijke huiskamer de gezelligheid opzoeken van 9 andere medebewoners.

Uiteraard zijn er onze liefdevolle zorgcollega´s die u in uw behoeften ondersteunen. Zo'n 200 medewerkers en 100  vrijwilligers zorgen er elke dag weer voor dat u zich zo prettig mogelijk voelt!

Groen Bussum-Zuid

De Antonius Hof is gelegen in het rustige en groene Bussum-Zuid, uitkijkend over park en vijver. Voor wie van wandelen houdt zijn bos, heide en diverse winkels op loopafstand. Bezoekers die met het openbaar vervoer reizen kunnen ons gemakkelijk bereiken; NS station Bussum-Zuid ligt enkele minuten lopen van De Antonius Hof. Het gebouw is licht en open en heeft een sfeervol Grand-café 'Parkzicht' met heerlijk terras aan de vijverzijde, een huiswinkel, een internetcafé, een kapsalon en een activiteitenruimte ”Het Palet”.

U kunt in De Antonius Hof terecht met een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) 5 of 7. Bekijk hier de volledige informatie over ZZP-indicaties en kosten.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Vergelijk de locaties

Vergelijk de Vivium zorglocaties met elkaar op ruim 80 punten.