Welkom in restaurant Vivanto!

Welkom in restaurant Vivanto!

U bent van harte welkom voor een gezellig kopje koffie, een borrel of een kleine lunch in ons restaurant Vivanto. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 17:00 uur. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van ons grote zonnige terras met uitzicht op het park met de prachtige vijver. Bovendien is Vivanto een fijne plek om andere mensen te ontmoeten en te genieten van de groene parkachtige omgeving.

Kleine kaart

Vanaf dinsdag t/m zondag, van 10.30 – 16.30 uur serveren wij lunchgerechten, snacks en borrelhapjes. U bent van harte welkom om gezellig te lunchen, te borrelen of gezellig koffie te komen drinken!

Themadiners

Bij voldoende aanmeldingen organiseert restaurant Vivanto elke laatste donderdag van de maand (m.u.v. december) een gezellig diner voor externe gasten en bewoners met hun familie. Dit is een speciaal feestelijk 3-gangendiner. De kosten voor dit diner variëren van € 17,50 tot € 20,50 afhankelijk van het menu.

 

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een reservering maken, neemt u dan contact op een medewerker van het restaurant,  035-6931456.