Nieuws

Voorwoord van locatiemanager Marion Alards

Zoals u ook in het nieuws kunt lezen, zijn de ontwikkelingen rondom corona helaas weer heel zorgelijk, ook in onze regio. Onze vaccinatiegraad is gelukkig enorm hoog, maar omdat we werken met een hele kwetsbare bewonersgroep, blijven we enorm voorzichtig.

Papieren QR-code

Steeds vaker wordt gevraagd naar de Corona QR Code. Zeker nu het RIVM de maatregelen heeft aangescherpt (persconferentie d.d. 2 november 2021).

Update van het Uitbureau

Er is weer van alles gebeurd op het gebied van Leefplezier, waar we u graag van op de hoogte brengen. Leest u mee?

Bezetting artsen

Sinds 1 september 2021 hebben er veranderingen plaatsgevonden in de bezetting en verdeling van de artsen in De Antonius Hof.

Steun De Antonius Hof

Onze medewerkers doen er alles aan om het de cliënten van Vivium Zorggroep zo aangenaam mogelijk te maken. Naast de zorg worden ook aanvullend activiteiten aangeboden en optredens georganiseerd. Ook worden extra’s die het welzijn van de bewoners vergroten, zoals de inrichting van een tuin of de aanschaf van een duofiets gefinancierd vanuit de vriendenstichtingen en aanvullende fondsenwerving. Dit alles om het wonen bij Vivium nét een beetje aangenamer te maken.

Even voorstellen

We hebben een aantal nieuwe collega's die zich graag aan u voorstellen. 

Leestip: 'Dicht bij' van Agnes van den Brink

Het boek ‘Dicht bij’ is een aanrader voor een ieder die te maken heeft met dementie. Agnes van den Brink heeft haar ervaringen als mantelzorger voor haar moeder met dementie gevat in een bundel korte verhalen. Haar moeder heeft zelf anderhalf jaar gewoond op De Stichtse Hof en is daar begin 2012 overleden.