Vivium De Stichtse Hof, Laren

Welkom in De Stichtse Hof! Hier kunt u prettig wonen en uw eigen leven blijven leiden, met de beste zorg. Geen traditioneel verpleeghuis, maar een nieuw thuis voor mensen met dementie, waar u uw eigen keuzes kunt maken.

Neem een kijkje in De Stichtse Hof

Wilt u meer weten over onze unieke kijk op zorg, wonen en welzijn? Lees verder hoe Vivium zorgt voor een nieuw thuis voor mensen met dementie.  

De Stichtse Hof ligt net iets buiten Laren. De tuin is prachtig aangelegd en heeft verschillende kunstobjecten die langs een wandelroute staan. De bosrijke omgeving nodigt uit om heerlijk te wandelen of een fietstocht te maken met de duo-fiets. De kleuren van het gebouw en het interieur zijn warm en sprekend. Er zijn éénpersoonskamers, voor in totaal 170 bewoners. In het nieuwbouw gedeelte ‘De Buitenhof’ wonen en leven de bewoners in kleinschalige groepen, waarbij er een directe doorgang is gemaakt naar de prachtige tuinen.

U kunt in De Stichtse Hof terecht met een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) 5 of 7. Bekijk hier de volledige informatie over ZZP-indicaties en kosten.

Aan De Stichtse Hof is ook het Dagbehandeling De Larikshof /De Leilinde, met 43 plaatsen, verbonden.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Complete agenda