Vivium De Stichtse Hof, Laren

Welkom in De Stichtse Hof! Hier kunt u prettig wonen en uw eigen leven blijven leiden, met de beste zorg. Geen traditioneel verpleeghuis, maar een nieuw thuis voor mensen met dementie, waar u uw eigen keuzes kunt maken.

Neem een kijkje in De Stichtse Hof

Wilt u meer weten over onze unieke kijk op zorg, wonen en welzijn? Lees verder hoe Vivium zorgt voor een nieuw thuis voor mensen met dementie.  

De Stichtse Hof ligt net iets buiten Laren. De grote tuin is prachtig aangelegd en heeft verschillende kunstobjecten die langs een wandelroute staan. De bosrijke omgeving nodigt uit om heerlijk te wandelen of een fietstocht te maken met de duo-fiets. De kleuren van het gebouw en het interieur zijn warm en sprekend.

In totaal wonen er 170 mensen met dementie in De Stichtse Hof. Elke bewoner heeft een eigen éénpersoonskamer en deelt een woonkamer met acht à negen andere bewoners. Hier brengen zij de meeste tijd door. In het nieuwbouw gedeelte ‘De Buitenhof’ wonen en leven de bewoners in kleinschalige groepen van zes bewoners, waarbij er een directe doorgang is gemaakt naar de prachtige tuinen. 

Daarnaast zijn er tal van activiteiten voor de bewoners van De Stichtse Hof. Op de begane grond vindt u het restaurant ‘Ons Laren’ waar u een heerlijk met u bezoek kan genieten van een hapje en een drankje. Het team van Leefplezier biedt een uitgebreid verenigingen- en activiteitenaanbod aan de bewoners. Ook kunt u terecht bij de kapsalon, de schoonheidssalon, de kapel, de ruimte voor fysiotherapie, en de Hofboetiek.  

U kunt in De Stichtse Hof terecht met een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) 5 of 7. Bekijk hier de volledige informatie over ZZP-indicaties en kosten.

Aan De Stichtse Hof is ook het Dagbehandeling De Larikshof /De Leilinde, met 43 plaatsen, verbonden.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Complete agenda