Nieuws

Voorwoord locatiemanager Rob Boom

Beste lezers,

Er gebeurt veel op de locaties van De Stichtse Hof en de Dennen. Met hulp van deze nieuwsbrief geven we graag wat meer beeld en tekst rondom alles wat er gebeurt of recent heeft plaatsgevonden.

Tijdelijke locatie restaurant De Stichtse Hof

De keuken van het restaurant in de Stichtse Hof krijgt een nieuwe vloer. De werkzaamheden aan de vloer zijn al begonnen en de verwachting is dat de keuken op zaterdag 20 april weer in gebruik kan worden genomen. 

Nieuwe collega's bij De Stichtse Hof

Vanaf maandag 18 maart hebben we vier nieuwe collega’s mogen verwelkomen. De nieuwe collega’s komen via Qedesh personeelsbemiddeling. Dit bureau werft, selecteert en detacheert onder andere zorgprofessionals uit binnen- en buitenland. 

Informatie-avonden Open-deuren beleid

Op 4, 9 en 15 april zijn er informatie-avonden over het open-deuren-beleid. We gaan graag samen met u in gesprek over obstakels, voor- en nadelen en oplossingen. De avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen rond 21.30 uur.

NL Doet op De Dennen

Op vrijdag 15 maart werden de terrassen op de Dennen voorjaarsklaar gemaakt in het kader van NL Doet. Van het Oranjefonds kregen we budget om vrolijke plantjes voor in bakken op tafel en vaste planten voor in de tuin aan te schaffen.

NL doet op De Stichtse Hof

Op 16 maart was de NL Doet dag op de Stichtse Hof. Op deze zaterdag is de kas van DSH lekker van binnen en buiten schoongemaakt.

In de Kas kreeg de geurtuinbak een upgrade, werden er aardbeienplantjes, tomatenplanten en paprikaplanten gepoot.

De buitenbakken werden gevuld met kleurige voorjaarsbloeiers. Er was zelfs nog tijd om wat onkruid te wieden....

Kent u de Hofboetiek al?

De Hofboetiek is een tweedehands winkel op de Stichtse Hof. De Hofboetiek verkoopt kleding en accessoires.  De opbrengst van de verkochte artikelen gaat naar onze bewoners. Zo heeft de Hofboetiek bijvoorbeeld de aanschaf van onze duofiets mede mogelijk gemaakt. U vindt de Hofboetiek in de kapel op de komende woensdagen. 

Gezond bedrijfsresultaat 2023 voor de Stichtse Hof / De Dennen

Goed nieuws: het bedrijfsresultaat voor de Stichtse Hof en de Dennen over 2023 is positief. We hebben het jaar 2023 mooi afgesloten met een bedrag van ruim 150.000 euro in de plus.

Audiovisuele fotoreportage

Ondanks dat het restaurant van de Stichtse Hof tijdelijk buiten gebruik is, kunt u daar wel kijken naar een audiovisuele fotoreportage over enkele van onze huidige en voormalige bewoners.