Nieuws

Voorwoord van manager klantgroep pg Rob Boom

De tweede nieuwsbrief alweer in deze vernieuwde opzet. Ik grijp deze gelegenheid aan om twee ontmoetingen met u te delen.

Mijn werkweek start met een vergadering met de managers van de andere locaties. Het overleg is tot 13.00 en dan is het meestal snel nog even wat eten voor de volgende afspraak. Het restaurant is al bijna leeg. Ik zie een dame met een leeg gebaksbordje voor zich.

Nieuw zorgdossier PUUR.

Nieuw zorgdossier

Als 1e contactpersoon of (wettelijk) vertegenwoordiger heeft u via het cliëntportaal toegang tot het zorgdossier van uw naaste.
Ons huidige zorgdossier sluit niet meer aan op onze wensen voor de toekomst.
Daarom gaan we maandag 2 december over naar het nieuwe zorgdossier PUUR..

Workshop mantelzorggroep

Afgelopen maanden is de groep ''zin in Mantelzorg'' gestart met acht deelnemers. Tijdens de vijf bijeenkomsten staan we samen stil bij de veranderingen en uitdagingen die u als mantelzorger tegen kunt komen. 

Nieuws van Leefplezier

Hieronder delen we graag een aantal mooie activiteiten die we in de afgelopen periode hebben gehouden. 

Feestweek 2024

Dit jaar openen we de feestweek op dinsdag 25 juni met muziek van de Harmonie in de tuin om 19.00 uur.

Bijeenkomst medewerkers Vivium op de Stichtse Hof

Vivium organiseert een bijeenkomst voor alle medewerkers. Deze bijeenkomst vindt plaats op het terrein van de Stichtse Hof op donderdag 25 september as. De activiteiten zijn buiten het pand van de Stichtse Hof tussen 15.00 tot 19.00 uur. We streven er uiteraard naar om de overlast voor onze bewoners zo minimaal mogelijk te laten zijn.

 

Welkom in de Linnenkamer van de Stichtse Hof

Zoals u misschien wel weet heeft de Stichtse hof een linnenkamer waar we de was doen voor onze bewoners. We werken hier met zes dames en dat doen we met veel plezier. 

De cliëntenraad

De cliëntenraad van De Stichtse Hof en de Dennen bestaat uit vertegenwoordigers van bewoners. De cliëntenraad is opgericht om de gemeenschappelijke belangen van, vooral, de bewoners (cliënten) maar ook hun naasten (de 1e contactpersonen) te behartigen.

Vitrinekast van de Hofboetiek

Wist u dat de Hofboetiek naast de tweewekelijkse verkoop ook een vitrine heeft bij de receptie in de hal van De Stichtse Hof? U kunt hier leuke accessoires, schoenen, sjaals maar ook woonaccessoires of kleine cadeautjes vinden.