Faciliteiten in De Stichtse Hof

Schoonheidssalon en kapsalon

De schoonheidsspecialiste is één keer in de veertien dagen (donderdag) aanwezig in De Stichtse Hof. De kapsalon is dagelijks open.

Tentoonstellingen / kunst

Regelmatig zijn er exposities van (amateur) kunstenaars in De Stichtse Hof.

Restaurant en Café

U bent van harte welkom in ons sfeervolle café De Klepperman, met prachtig terras.

Geestelijke verzorging

In De Stichtse Hof zijn twee geestelijk verzorgers afwisselend in huis aanwezig. Zij zijn voor iedereen aanspreekbaar. Hiernaast organiseren zij een aantal mooie activiteiten, zoals kerkvieringen en gespreks- en zanggroepen.

Kerkvieringen In De Kapel worden iedere twee weken op zondag vieringen gehouden van 10.45-11.45 uur, met afwisselend katholieke en protestantse voorgangers. Eén keer in de maand is er meditatieve muziek en zang op donderdagochtend in De Kapel. Aanmelden kan via de Geestelijk verzorgers. Heeft u vragen, of wilt u eens contact met één van onze geestelijk verzorgers? Neemt u gerust even contact met hen op:
Ingeborg Duursma en Monica Randt
Tel. 035-5390585
e-mail: geestelijkeverzorging@vivium.nl

De Hofboetiek

1x in de 14 dagen vindt u ´De Hofboetiek´ in de middaguren in restaurant Ons Laren (naast de receptie). Hier verkopen we tweedehands dames- en herenkleding van goede kwaliteit, voor een schappelijke prijs. Ook hebben we een ruim aanbod accessoires zoals schoenen, tassen, sieraden etc. De opbrengst komt volledig ten goede aan de bewoners van de Stichtse Hof. Graag tot ziens in de Hofboetiek!