Activiteiten in De Stichtse Hof

U hoeft zich bij ons niet te vervelen! Wij bieden een leuk en afwisselend verenigingen- en activiteiten aanbod, dat past bij uw wensen, mogelijkheden en uw persoonlijke voorkeuren. Genieten van een mooi moment of een leuke dag, anderen ontmoeten, samen nieuwe dingen beleven. Het aanbod is met name gericht op bewoners, maar bij diverse optredens en activiteiten zijn ook mensen vanuit de wijk natuurlijk van harte welkom. Alle activiteiten worden begeleid door professionals en ondersteund door vrijwilligers. Voor ieder wat wils, aan u de keuze!

Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen aan:

•             Verenigingen
•             Concerten en muziek
•             Themafeesten
•             Uitstapjes
•             Bewegen

Nieuwsgierig naar ons aanbod?

Voor het complete aanbod, zoals verenigingen en inloop-activiteiten is er een brochure beschikbaar. Deze kunt u via onderstaande button downloaden of inkijken/afhalen op het Uitbureau.

Maandprogramma

Kerstdiner 2023

Nieuwsbrief Leefplezier

Zingeving

Aanmelden voor deze activiteiten gebeurt bij de Geestelijk verzorgers: Ingeborg Duursma en Monica Randt, tel. 035-5390585 en e-mail: geestelijkeverzorging@vivium.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meditatieve muziek en zang  donderdagochtend 1x / maand                                 De Kapel

Kerkdienst*                             zondagochtend                                  10:45 uur        De Kapel

* Kerkdienst: hiervoor hoeft u zich niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden.

Wat kost het?

Voor de verenigingen betaalt u een vaste bijdrage per vereniging (een overzicht hiervan vindt u terug in bovenstaand programmaboekje). Hiernaast bieden wij diverse gratis activiteiten aan, waarbij u natuurlijk van harte welkom bent. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere optredens op onze binnenpleinen, zingen, koffie-inloop, of klassieke concerten van Muziek in Huis.  

Meer informatie of aanmelden

We geven graag meer algemene informatie over de activiteiten en verenigingen op onze locaties voor mensen met dementie. Voor meer informatie over het programma van De Stichtse Hof kunt u altijd even binnenwandelen bij het Uitbureau. Ook als u een advies op maat wilt, helpen zij u graag verder. Wij hopen u te mogen begroeten tijdens één van onze activiteiten!

Contact Uitbureau De Stichtse Hof & De Dennen

Uitbureau De Stichtse Hof & De Dennen
Naarderstraat 81
1251 BG Laren
T (035) 539 08 00
E uitbureaudsh@vivium.nl