Welkom in café-restaurant De Klepperman

Bent u al bekend met ons café 'De Klepperman'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren, of een ruimte huren. U bent van harte welkom!

Uit eten in De Klepperman?

U krijgt ’s avonds in de woning een warme maaltijd aangeboden. Er wordt een prettige sfeer gecreëerd, waarin de maaltijd in alle rust gezamenlijk genuttigd kan worden.

Café De Klepperman

Ons sfeervolle Café bent u van harte welkom voor een gezellig kopje thee, koffie of borrel. Ook kunt u gebruik maken van de lunch. Het ruime terras naast het café geeft u de mogelijkheid om bij goed weer buiten te zitten en tevens te genieten van de mooi aangelegde tuin. Kom gezellig een keer langs!

Cateringaanbod

Een verjaardag vieren, zaal huren of een cateringarrangement op maat? In onze informatiefolder vertellen wij u graag meer over de cateringmogelijkheden en faciliteiten bij Vivium De Stichtse Hof. Er zijn mogelijkheden genoeg, wij helpen u graag!