Welkom in restaurant 'Ons Laren'

Welkom in restaurant 'Ons Laren'

Bent u al bekend met ons restaurant 'Ons Laren'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren, of een ruimte huren. Op woensdag en zondag is er de aanschuiftafel, gezellig samen eten van 17.00 uur tem. 18.30 uur voor € 9.95 incl. 1 drankje, bewoners betalen € 4.95 !!

U bent van harte welkom!!

Uit eten in Ons Laren

De bewoners krijgen ’s avonds in de woning een warme maaltijd aangeboden. Er wordt een prettige sfeer gecreëerd, waarin de maaltijd in alle rust gezamenlijk genuttigd kan worden. Tevens kan er op woensdag en zondagavond gebruik gemaakt worden van de aanschuiftafel in het restaurant "Ons Laren", het dagmenu incl. een drankje wordt geserveerd voor € 9.95  Tevens kunt u elke dag in het restaurant "Ons Laren" de lunch gebruiken, zie aub. de lunch kaart!

Restaurant Ons Laren

In ons sfeervolle restaurant bent u van harte welkom voor een gezellig kopje thee, koffie of borrel. Ook kunt u gebruik maken van de lunch. Het ruime terras naast het café geeft u de mogelijkheid om bij goed weer buiten te zitten en tevens te genieten van de mooi aangelegde tuin. op woensdag en zondagavond kunt u terecht voor een aanschuif diner!!   Kom gezellig een keer langs!

Cateringaanbod

Een verjaardag vieren, zaal huren of een cateringarrangement op maat? In onze informatiefolder vertellen wij u graag meer over de cateringmogelijkheden en faciliteiten bij Vivium De Stichtse Hof. Er zijn mogelijkheden genoeg, wij helpen u graag!