Welkom in De Bolder

Bij Vivium De Bolder kunt u prettig wonen en zoveel mogelijk uw eigen leven blijven leiden, met de beste zorg. Geen traditioneel verpleeghuis, maar een nieuw thuis, waar u uw eigen keuzes kunt maken. 
 

Neem een kijkje in De Bolder

Wil u meer weten over onze unieke kijk op zorg, wonen en welzijn? Lees verder hoe Vivium zorgt voor een nieuw thuis voor mensen met dementie.  

De Bolder is een gezellig en kleurrijk huis, waar iedereen welkom is en tal van activiteiten georganiseerd worden voor de 151 bewoners. De Bolder is centraal gelegen. Het dorpscentrum van Huizen is op een kilometer afstand. In de omgeving is water, bos en heide met vele wandelmogelijkheden.  Alle bewoners wonen in een eigen kamer of tweekamerappartement. In De Bolder kunnen  mensen met dementie in verschillende woonvormen wonen. De Bolder beschikt over 63 tweekamerappartementen en in totaal 85 slaapkamers kleinschalig groepswonen, met gedeelde, of eigen badkamer.

Bewoners kunnen wanneer ze dat willen genieten van een wandeling in onze prachtige binnentuinen. In De Bolder vindt u op de begane grond het restaurant De Parel, het Praathuis, de verenigingenruimtes, het Uitbureau, de kapsalon, de schoonheidssalon, recreatieruimte “het Knooppunt”, de winkel De Parlevinker, de ruimte voor fysiotherapie en de dagbehandeling.

Geschiedenis

Geschiedenis De Bolder is in 1972 opgericht als verzorgingshuis, eigenaar was de Stichting protestants christelijk bejaardencentrum Huizen. In deze stichting hadden vijf kerken zitting. De naam De Bolder geeft de verbondenheid met het vissersdorp Huizen aan: “kwam vader vroeger van de visvangst weer thuis, dan snoerde hij trawler, tjalk, botter of kotter daaraan”. Sinds 2001 maakt De Bolder deel uit van Vivium Zorggroep.

Aan De Bolder is ook Dagbehandeling De Bolder verbonden.

U kunt in De Bolder terecht met een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) 5 of 7. Bekijk hier de volledige informatie over ZZP-indicaties en kosten.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Vergelijk de locaties

Vergelijk de Vivium zorglocaties met elkaar op ruim 80 punten.