Nieuws

Openen van de deuren

Het kan u niet ontgaan zijn, maar sinds 29 juni zijn de deuren van De Bolder en De Ruyterstraat weer geopend. Graag delen we nogmaals de brief met de afspraken met u. 

Praktische tips voor een bezoek aan uw naaste

Gelukkig hebben wij een volgende stap mogen zetten in de versoepeling van onze bezoekmogelijkheden. Fijn om u weer te zien! 

Muziek in De Bolder en De Ruyterstraat

Afgelopen maand hebben de bewoners weer mogen genieten van verschillende muzikale optredens.

Fietsvrijwilligers

Vanaf aankomende week gaan de vrijwilligers weer fietsen met bewoners. Er zijn een aantal testritten gedaan om ervoor te zorgen dat dit op een veilige manier kan en de vrijwilligers zullen speciale kappen dragen tijdens het fietsen.

Poffertjeskraam

Donderdag 9 juli hebben de bewoners van zowel De Bolder als De Ruyterstraat, met dank aan de Vrienden van De Bolder, genoten van heerlijke vers gemaakte poffertjes.

Kaartenactie

Afgelopen week werd er weer een enorme lading kaarten gebracht voor de bewoners. Deze kaarten zijn van de actie '1000 kaarten', die de bewoners eerder dit jaar ook al een flink aantal kaarten stuurden. 

Leefplezier op de woningen

Het team van Leefplezier komt sinds begin juni weer op de woningen. Ze hebben het zo verdeeld dat er één vaste medewerker per woning is en er niet gewisseld wordt.