Nieuws

Update van de locatiemanager Marius van de Veen

Het jaar 2019 loopt weer ten einde. Een jaar waarin weer veel is gebeurd. Locatiemanager Marius van de Veen blikt met u terug op het afgelopen jaar en houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Update van het Uitbureau

We hadden verschillende bezoekers in De Bolder. Zo waren er verschillende kinderen, maar ook miniatuurpaarden en
uiteraard Sinterklaas en zijn pieten. Er zijn dus weer veel leuke dingen gebeurd in De Bolder. Leest u mee?

Jaarlijkse prijsindexering

Met ingang van 1 januari worden de prijzen van diverse diensten aangepast. Deze jaarlijkse aanpassing wordt veroorzaakt door stijging van loon- en materiele kosten. 

Cliëntprofiel

We streven ernaar de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen en behoefte van bewoners. Om dit te kunnen doen, moeten we een aantal dingen weten en vastleggen. Zoals wat een bewoner fijn en belangrijk vindt en wat juist niet, hoe iemand het beste benaderd kan worden, wat iemand nog zelf kan en waar iemand hulp bij nodig heeft. 

Complimenten kerstboom

Het afgelopen jaar hebben we veel prachtige complimenten mogen ontvangen van familieleden van alle Vivium locaties. We hebben er een aantal verzameld in onze complimenten kerstboom en deze verstuurd naar de collega's. We delen hem ook graag met u.

Cliëntenraad

De cliëntenraad heeft onlangs afscheid genomen van haar voorzitter Ad van der Velde. Ad is ruim 10 jaar voorzitter geweest en heeft zich zeer verdienstelijk gemaakt en zich langdurig ingezet voor de cliënten van De Bolder en De Ruyterstraat. Ad heeft een fundamentele bijdrage geleverd aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten, waarvoor grote dank.

Innovatief leefplezier

In De Bolder en De Ruyterstraat wordt er op meerdere manieren gebruik gemaakt van innovaties voor het leefplezier van bewoners. Deze innovaties kunnen wij aanschaffen door de hulp van de Stichting Vrienden van De Bolder. Hieronder leest u over de de QWIEK.UP en de robothonden en –katten.