Nieuws

Voorwoord van locatiemanager Marius van de Veen

De eerste nieuwsbrief van 2021. Gelukkig zijn wij in wat rustiger vaarwater terecht gekomen. Er zijn nog steeds de nodige beperkingen en richtlijnen waar wij ons aan te houden hebben. Voor ons is het al een heel prettig idee dat bijna al onze bewoners zijn gevaccineerd. Maar we zijn er nog niet.

De Wet Zorg en Dwang in de praktijk

Om u een beter beeld te geven van de Wet Zorg en Dwang, lichten we dit graag toe met een voorbeeld uit de praktijk.

Terugblik op de vaccinaties

Het grootste gedeelte van de medewerkers en bewoners van Vivium zijn nu gevaccineerd. Iets waar we erg blij mee zijn en waardoor we ook weer meer kunnen op onze locaties. We blikken graag met u terug op de afgelopen periode.

Wat te doen als u een klacht heeft

Wij doen ons uiterste best om de zorg naar tevredenheid uit te voeren en hiermee te zorgen voor een plezierige, veilige woonomgeving. Als u toch een klacht of opmerking heeft, lossen we dit graag - samen met u - zo goed mogelijk op. Dat geeft ons ook weer de mogelijkheid om onze zorg en/of dienstverlening waar nodig te verbeteren. Wij nemen uw klacht dan ook zeer serieus.

Update van het Uitbureau

Er is weer van alles gebeurd op het gebied van Leefplezier, waar we u graag van op de hoogte brengen. Leest u mee?

Verbouwing van De Meenthof

Er wordt flink wat verbouwd en opgeknapt in De Bolder en daar brengen we u graag van op de hoogte.

Clientvertrouwenspersoon Wet Zorg en Dwang

Wanneer u zorg ontvangt, zijn er mensen die meekijken en -denken over de invulling en ondersteuning van uw dagelijks leven. Vaak loopt de ondersteuning en begeleiding goed en is er overleg met u of uw vertegenwoordiger over de zorg die u ontvangt.