Welkom in restaurant De Parel

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant 'De Parel'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een feestje geven. U bent van harte welkom!

Uit eten in De Parel?

Bewoners kunnen in restaurant De Parel genieten van een heerlijke lunch of warme maaltijd. Er is een driegangen dagmenu of een dagschotel.

Reserveren is niet nodig, maar wel gewenst.

Openingstijden restaurant

Het restaurant is dagelijks open tussen 10.00 uur en 19.30 uur (keuken tot 18.30 uur). Bezoekers van buiten zijn ook van harte welkom in restaurant De Parel. Verder worden er iedere maand thema buffetten en optredens georganiseerd. Ook verkopen wij cadeaubonnen. Leuk om te geven of gewoon voor uzelf. Heeft u andere wensen of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust even contact met ons op; alles is bespreekbaar en voor elk budget.

Grand Café ’t Halve Kannetje

Ons Grand Café ’t Halve Kannetje heeft een fraaie bruin-café-stijl en is uitgerust met een moderne barinrichting en muziekinstallatie. Deze ruimte, inclusief zonnig terras, kunt u per dagdeel reserveren voor bijvoorbeeld een verjaardag. Wij nemen de zorg op ons, zodat u geen boodschappen hoeft te doen en niets hoeft op te ruimen!

Iets te vieren?

Ook als u een keer een feestje wilt vieren met familie en vrienden, kunt u bij ons terecht voor de verhuur van ruimten en catering. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. U kunt gebak en taarten (patisserie) bestellen via ons restaurant.

Tenslotte verzorgen wij ook hapjes en buffetten. Er zijn mogelijkheden genoeg, van high tea tot Chineesbuffet. Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk de cateringkaart.

Verhuur van ruimtes

Diverse ruimtes in De Bolder kunnen gehuurd worden, indien gewenst met catering en hulpmiddelen, bijvoorbeeld een beamer. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij restaurant De Parel via telefoonnummer (035) 577 31 08.