Welkom in De Ruyterstraat

Welkom in De Ruyterstraat! In deze kleinschalige woonomgeving, kunt u prettig wonen en uw eigen leven blijven leiden, met de beste zorg. Geen traditioneel verpleeghuis, maar een nieuw thuis voor mensen met dementie, waar u uw eigen keuzes kunt maken.

Neem een kijkje in De Ruyterstraat


Wilt u meer weten over onze unieke kijk op zorg, wonen en welzijn? Lees verder hoe Vivium zorgt voor een nieuw thuis voor mensen met dementie.  

De Ruyterstraat is een dependance van De Bolder. Het huis is een unieke kleinschalige woonvoorziening vlak bij het oude dorp van Huizen. Er is plaats voor 24 ouderen die vanwege dementie niet meer voor zichzelf kunnen zorgen.

Wonen in De Ruyterstraat

Als bewoner heeft u uw eigen slaapkamer. Per twee appartementen is er één badkamer. Elke woongroep deelt een eigen woonkamer. Er is een ruime en beschutte tuin aan de achterzijde van het pand en in iedere woonkamer is een kookeiland. Op de begane grond en eerste etage wonen elk twee woongroepen. Deze kleine setting past heel goed bij mensen die behoefte hebben aan een rustige omgeving, zonder te veel prikkels. De woonkamers zijn ingedeeld in leefstijlen. Van artistiek tot Goois, van huiselijk tot christelijk.

Lees ook het interview met collega Tjarda wat het wonen in De Ruyterstraat zo bijzonder maakt.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Complete agenda

Vergelijk de locaties

Vergelijk de Vivium zorglocaties met elkaar op ruim 80 punten.