Ondersteuning bij FysioFitness

De fysiofitness is een activiteit waar 6 tot 8 bewoners aan mee doen onder leiding van onze fysiotherapeut. Wij zoeken een vrijwilliger die voor, tijdens en na deze activiteiten kan ondersteunen. Taken bestaan onder andere uit het neerzetten en opruimen van stoelen, de bewoners ondersteunen bij het op- en afstappen van de hometrainer of het roeiapparaat, enig fysiek contact met de bewoners en de bewoners begeleiden bij fitness- en fysiotherapieoefeningen.

 

Werktijden
We kunnen jouw hulp gebruiken op dinsdag- en woensdagochtend.

Wat breng je mee?
Je hebt affiniteit met ouderen met dementie en hebt een goede conditie. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Aantal beschikbare plaatsen

Werkadres
Naarderstraat 81
1251 BG Laren

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Margreet Takken, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudsh@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 539 08 00.