Vrijwilliger vacatures

Met grote regelmaat zoeken wij enthousiaste vrijwilligers voor in onze Zorgeloos Wonen locaties en in onze woonlocaties voor mensen met dementie. Onderstaand vindt u een overzicht van de actuele mogelijkheden. In alle gevallen bijzonder, dankbaar en onmisbaar werk. Alvast bedankt voor uw hulp!

Vacatures vrijwilligers woonlocaties dementie

Voor alle bewoners van Vivium geldt dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er ook ruimte is voor afleiding en ontspanning. Daarom organiseren wij veel gezellige activiteiten en evenementen en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Misschien wil je wel helpen bij één van onze verenigingen, een wandeling maken met een bewoner of af en toe met de rolstoelbus eropuit? Er zijn vele mogelijkheden en we kijken graag samen met jou wat het beste is.

Enthousiast geworden?

Kijk hieronder per locatie naar de openstaande vrijwilligersvacatures. Hier vindt je ook de contactgegevens van de coördinator Uitbureau en vrijwilligers per locatie. Zij geven jou graag meer informatie.

De Antonius Hof in Bussum
De Zandzee in Bussum
De Bolder in Huizen
De Ruyterstraat in Huizen
De Dennen in Laren
De Stichtse Hof in Laren
De Vesting in Naarden
De Hogeweyk in Weesp
Oversingel in Weesp
Torendael in Amsterdam-Zuid

Vacatures vrijwilligers Zorgeloos Wonen

Bij de Zorgeloos Wonen locaties zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voorbeelden van vrijwilligerswerk:

Ook zoeken wij geregeld vrijwilligers die het leuk vinden om met één bewoner iets te doen dat aansluit bij de interesse van die bewoner. Bijvoorbeeld schaken, vissen, wandelen, een bezoek brengen aan een optreden of expositie. Neem gerust contact op met de vrijwilligerscoördinator van de locatie van uw keuze!