Vrijwilliger vacatures

Met grote regelmaat zoeken wij enthousiaste vrijwilligers voor in onze Zorgeloos Wonen locaties en in onze woonlocaties voor mensen met dementie. Onderstaand vindt u een overzicht van de actuele mogelijkheden. In alle gevallen bijzonder, dankbaar en onmisbaar werk. Alvast bedankt voor uw hulp!

Vacatures vrijwilligers woonlocaties dementie

Voor alle bewoners van Vivium geldt dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er ook ruimte is voor afleiding en ontspanning. Daarom organiseren wij veel gezellige activiteiten en evenementen en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Misschien wil je wel helpen bij één van onze verenigingen, een wandeling maken met een bewoner of af en toe met de rolstoelbus eropuit? Er zijn vele mogelijkheden en we kijken graag samen met jou wat het beste is.

Enthousiast geworden?

Kijk hieronder per locatie naar de openstaande vrijwilligersvacatures. Hier vindt je ook de contactgegevens van de coördinator Uitbureau en vrijwilligers per locatie. Zij geven jou graag meer informatie.

De Antonius Hof in Bussum
De Zandzee in Bussum
De Bolder in Huizen
De Ruyterstraat in Huizen
De Dennen in Laren
De Stichtse Hof in Laren
De Vesting in Naarden
De Hogeweyk in Weesp
Oversingel in Weesp
Torendael in Amsterdam-Zuid

Vacatures vrijwilligers Torenhof in Blaricum

In Torenhof in Blaricum is plek voor diverse vrijwilligers:

 • Lunch-vrijwilliger
  op woensdag, vrijdag, zaterdag en /of zondag
  Tussen 11.00 en 14.00 uur dek je samen met de gastvrouw de tafels, ondersteun je bij de lunch help je met afruimen.
 • Warme maaltijd-vrijwilliger
  op maandag, dinsdag, zaterdag en/of zondag
  Tussen 16.00 en 19.00 uur dek je samen met de gastvrouw de tafels, serveer je de warme maaltijd uit en help je met afruimen. En... als vrijwilliger bij de warme maaltijd, serveer je deze niet alleen uit, maar mag je er ook zelf van meegenieten!

 • Wandel-vrijwilliger(s)
  om bij mooi weer met bewoner/ bewoners te wandelen.
  Dagen en tijdstippen in overleg met de Coördinator leefplezier.
 • Een vrijwilliger voor individuele aandacht of het doen van boodschappen met een bewoner in het dorp van Blaricum. Dagen en tijdstippen in overleg met Coördinator leefplezier en  op aanvraag van bewoner.

Vacatures vrijwilligers Zorgeloos Wonen

Bij de Zorgeloos Wonen locaties zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.Vrijwilligerswerk op een Zorgeloos wonen-locatie is heel divers, dus de keuze is reuze. Soms haal je bewoners op bij hun appartementen breng je hen na afloop van een activiteit weer thuis. Een andere keer help je mee met bloemschikken, een bingo of maak je een wandeling in de buurt. Vind je het leuk om bewegingsoefeningen of zelfs yoga met de cliënten te doen? Ook dat is mogelijk!

 • Voor Johanneshove in Laren zijn we op zoek naar vrijwilligers die wekelijks, of af en toe, willen

   

  - Klaverjassen
  - Voorlezen
  - 1-op-1 aandacht geven, waarbij u gekoppeld wordt aan een bewoner met gemeenschappelijke interesses
  - bewoners willen ophalen en thuisbrengen voor en na afloop van activiteiten
  -  Gezellig naar de markt met 1 of meerdere bewoners in Laren op vrijdagmiddag
  - Hun eigen passie met bewoners willen delen!
  Meer informatie? Neem contact op met Marlies Groen, activiteitenbegeleidster!

 • Van elke activiteit weet jij een geluksmomentje voor de bewoners te maken in De Gooise Warande, Godelinde, Johanneshove, en Oversingel. En natuurlijk geniet je zelf ook, bijvoorbeeld van een jazz-, klassiek of Nederlandstalig concert.
 • Ben jij gastvrij? En vind jij het leuk om gezellig met bewoners en gasten een praatje te maken, terwijl je hun een kopje koffie inschenkt of de warme maaltijd uitserveert? Dagen en tijden zijn in overleg!
  Voor de koffie kun je ongeveer denken aan tussen 9.30 en 11.30 uur. Na afloop ruimen we samen op en doen we de afwas.
  In De Gooise Warande kun je denken voor de warme maaltijd aan aanwezigheid van 16.00 tot 19.00 uur en in Oversingel in Weesp van 11.30 tot 14.00 uur en/of van 16.00 tot 19.00 uur.

Ook zoeken wij voor alle locaties geregeld vrijwilligers die het leuk vinden om met één bewoner iets te doen dat aansluit bij de interesse van die bewoner. Bijvoorbeeld schaken, vissen, wandelen, een bezoek brengen aan een optreden of expositie. Neem gerust contact op met de vrijwilligerscoördinator van de locatie van uw keuze!