Activiteiten en verenigingen in Oversingel

U hoeft zich bij ons niet te vervelen! Wij bieden een leuk en afwisselend verenigingen- en activiteiten aanbod, dat past bij uw wensen, mogelijkheden en uw persoonlijke voorkeuren. Genieten van een mooi moment of een leuke dag, anderen ontmoeten, samen nieuwe dingen beleven. Het aanbod is met name gericht op bewoners, maar bij diverse optredens en activiteiten zijn ook mensen vanuit de wijk natuurlijk van harte welkom. Alle activiteiten worden begeleid door professionals en ondersteund door vrijwilligers. Voor ieder wat wils, aan u de keuze! Bij het programma voor mensen met dementie in Oversingel wordt nauw samengewerkt met het Uitbureau van Vivium Hogewey in Weesp.

Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen aan:

•             Verenigingen
•             Concerten en muziek
•             Themafeesten
•             Uitstapjes
•             Bewegen

Nieuwsgierig naar ons aanbod?

Voor het complete aanbod, zoals verenigingen en inloop-activiteiten is er een brochure beschikbaar. Deze kunt u via onderstaande button downloaden of inkijken/afhalen op het Uitbureau.

Wat kost het?

In overleg kunt u kiezen voor een gratis lidmaatschap van één vereniging. Dit wordt bekostigd uit het tarief van de zorgzwaartepakketten (ZZP). Wilt u méér leuke dingen doen? Dan betaalt u een vaste bijdrage per vereniging.

Meer informatie of aanmelden

We geven graag meer algemene informatie over de activiteiten en verenigingen op onze locaties voor mensen met dementie. Voor aanmelden of meer informatie over het programma van Oversingel  kunt u altijd even contact opnemen, of binnenwandelen bij het Uitbureau. Ook als u een advies op maat wilt, helpen zij u graag verder. Wij hopen u te mogen begroeten tijdens één van onze activiteiten!

Contact:

p/a Vivium Hogewey/De Hogeweyk
t.a.v. Uitbureau Diana Reeskamp
Heemraadweg 1
1382 GV Weesp
T (0294) 210 546
E d.reeskamp@vivium.nl