Creatieve vereniging

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te knutselen met ouderen met dementie. In deze vereniging kan onder andere  worden geschilderd, geboetseerd en getekend. Creatief werken met verschillende materialen en technieken. Uiteraard werken we ook aan mooie dingen rondom thema’s zoals Kerst, Pasen en de seizoenen. Dit alles vindt plaats in een plezierige ontspannen sfeer.

Werktijden
We kunnen jouw hulp gebruiken op maandagochtend van 10 tot 12 uur.

Wat breng je mee?
Affiniteit met ouderen,creativiteit en natuurlijk enthousiasme. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Iepenlaan 354
1406 RG Bussum

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Daniëlle van Dinteren, medewerker vrijetijdsbesteding, via e-mail d.vandinteren@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 691 05 55.