Rolstoelbuschauffeur

In De Antonius Hof gaan we er graag op uit met onze bewoners. Een tour door Het Gooi, een uitstapje naar de dierentuin. De rolstoelbus gaat overal heen. Ook wanneer een bewoner naar de tandarts of het ziekenhuis moet wordt de bus ingezet. Daarom zijn wij opzoek naar flexibel inzetbare mensen die het leuk vinden om op oproep basis te rijden voor onze bewoners.

 

Werktijden
Wij kunnen jouw hulp elk moment van de week gebruiken. We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Wat breng je mee?
Natuurlijk een rijbewijs B-E , affiniteit met ouderen en fysiek in staat om rolstoelen met een lift in en uit de bus te krijgen. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Lange Heul 32
1403 NL Bussum

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Melissa van Grondelle via e-mail uitbureaudah@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 69 314 56.