Wandelvrijwilligers

Even naar buiten gaan, dat is zo heerlijk. Voor sommigen onder ons een luxe. De bewoners van De Antonius Hof zijn dementerend maar vinden wandelen nog steeds erg fijn. Binnen of buiten het huis, met of zonder rolstoel. We zijn opzoek naar iemand die graag met één bewoner een uurtje in de week een stukje gaat lopen, met of zonder rolstoel.

 

Werktijden
We kunnen jouw hulp gebruiken op donderdagmiddag van 1 tot 4 uur.

Wat breng je mee?
Je moet in staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, geduld en affiniteit met ouderen hebben. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Lange Heul 32
1403 NL Bussum

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Melissa van Grondelle via e-mail uitbureaudah@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 69 314 56.