creatieve vrijwilliger

Op maandag- en dinsdagochtend komen een aantal bewoners bij elkaar en maken hele fijne en mooie dingen. Van vogelhuisjes tot kaarten en van mandala’s tot kistjes. Echt een mix en seizoengericht. De activiteit wordt begeleid door een medewerker vrijetijdsbesteding, maar we kunnen de extra hulp goed gebruiken. Het is soms 1 op 1 bezig zijn met een project. Heeft u affiniteit met ouderen en met name dementie en vind u het leuk om creatief bezig te zijn dan zijn we op zoek naar u!

 

Werktijden
Wij kunnen jouw hulp op maandag- en dinsdagochtend gebruiken.

Wat breng je mee?
Je bent bekend met dementie, hebt een goede dosis enthousiasme, sociale vaardigheden en bent vriendelijk. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 2 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Akkerweg 57
1276 BB Huizen

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Claudine Otten, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudebolder@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 577 31 00.