Vrijwilliger voor de schildersclub

Op dinsdagmiddag komen in De Ruyterstraat (dependance van De Bolder) een aantal bewoners bijeen. Samen met onze activiteitenbegeleidster worden de mooiste creaties gemaakt. Maar we kunnen wel wat hulp gebruiken. Bent u iemand die affiniteit heeft met schilderen en tekenen en vindt u het fijn om dat talent in te zetten in de vorm van begeleiding? Dan zijn we op zoek naar u.

 

Werktijden
We kunnen jouw hulp gebruiken op dinsdagmiddag.

Wat breng je mee?
Je hebt affiniteit met schilderen en tekenen. Je maakt met ouderen graag een praatje en kunt (goed) omgaan met ouderen met dementie. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 2 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
De Ruyterstraat 20
1271 SV Huizen

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Claudine Otten, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudebolder@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 577 31 00.