Hulp in de winkel

Je helpt bij het bevoorraden van de winkel, zorgt dat de producten netjes en schoon in de winkel staan en je houdt de houdbaarheidsdata bij. Bewoners die vragen hebben of op zoek zijn naar een product, help jij graag een handje verder. Een praatje of wandeling naar de woning hoort daar ook bij! Je hoeft niet achter de kassa.

 

Werktijden
We kunnen jouw hulp gebruiken op maandag- en/of woensdagochtend.

Wat breng je mee?
Je bent een doener, weet van aanpakken en bent fysiek in goede conditie. Je maakt met ouderen graag een praatje en kunt (goed) omgaan met dementerende ouderen. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Akkerweg 57
1276 BB Huizen

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Claudine Otten, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudebolder@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 577 31 00.