Sfeermakers & ondersteuning op de woning

Je helpt bij het uitoefenen van hobby's en huishoudelijke taken of bij de maaltijd. Je gaat samen boodschappen doen in de Bolderwinkel of met een bewoner naar de binnentuin. Kortom: tal van activiteiten zijn er te bedenken. Als vrijwilliger zorg je ervoor dat de samenleving 'in huis gehaald wordt' en dat ouderen daarvan blijven deel uitmaken.

 

Werktijden
Wij kunnen jouw hulp elk moment van de week gebruiken. We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Wat breng je mee?
Je gaat graag om met ouderen, je hebt geduld, een goede dosis enthousiasme en sociale vaardigheden. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 2 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Akkerweg 57
1276 BB Huizen

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Claudine Otten, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudebolder@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 577 31 00.