Vrijwilliger Uitbureau

Binnen De Bolder is er een Uitbureau. Een team van medewerkers vrijetijdsbesteding en een coördinator die alle activiteiten organiseren. Een bruisend kantoor. Voor alle 175 bewoners (inclusief De Ruyterstraat), familie, zorgcollega's maar ook vrijwilligers is het een plek waar het begint qua activiteiten. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om in deze georganiseerde "chaos" de structuur en het overzicht te bewaken samen met de coördinator. U kunt denken aan archiveren, digitaliseren van documenten, zorgen dat er voldoende informatie is voor familie, oproepjes voor vrijwilligers maken, flyers maken en verspreiden etc.

 

Werktijden
Tijden en taken zijn in overleg. We zouden graag 2 dagdelen in de week ondersteuningn willen.

Wat breng je mee?
Je bent digitaal vaardig en vindt het leuk om je in te zetten voor onze bewoners met dementie. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 2 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Daarnaast krijg je een training van Music & Memory. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Akkerweg 57
1276 BB Huizen

Sta jij hier positief tegenover?
Neem dan contact op met Claudine Otten, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudebolder@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 577 31 00.