Wandelclub

Je gaat met een groepje bewoners wandelen in de omgeving van de Bolder. Na afloop drinken jullie gezellig een kopje thee of koffie. Bij deze activiteit is een medewerker vrijetijdsbesteding aanwezig.

 

Werktijden
Er zijn meerdere dagen in de week waarop gewandeld wordt, met name op maandag- en vrijdagmiddag.

Wat breng je mee?
Je gaat graag met ouderen om en hebt enige ervaring met dementie. Ook is het wenselijk dat je in staat bent een rolstoel te duwen en fysiek in goede conditie. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 2 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Akkerweg 57
1276 BB Huizen

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Claudine Otten, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudebolder@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 577 31 00.