Hulp bij Leefplezier activiteiten

In Oversingel PG worden dagelijks activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Je zorgt tijdens de activiteit voor een gezellige en veilige sfeer, je helpt waar nodig en je maakt een praatje met een bewoner. Met andere woorden; je hebt aandacht voor onze bewoner. Voor deze activiteiten moeten de bewoners worden opgehaald bij hun woning en na afloop worden zij weer naar huis gebracht. Ook hierbij weet je een gezellig praatje te houden en van de kleine wandeling een kwaliteitsmomentje te maken. 

 

Werktijden
Wij kunnen jouw hulp gebruiken op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur. We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. 

Wat breng je mee?
Je hebt affiniteit met ouderen met dementie en je bent fysiek in staat om een rolstoel te duwen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Daarnaast vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor je aan. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Hugo de Grootlaan 30
1381 DE  Weesp

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Diana Reeskamp, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureauhogewey@vivium.nl of via telefoonnummer (0294) 210 546.