Vrijwilliger schildervereniging

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te schilderen met ouderen met dementie.  Creatief schilderen met verschillende materialen en technieken. Uiteraard werken we ook aan mooie dingen rondom thema’s zoals Kerst, Pasen en de seizoenen. Dit alles vindt plaats in een plezierige ontspannen sfeer.

 

Werktijden
We kunnen jouw hulp gebruiken op donderdagochtend.

Wat breng je mee?
Je hebt affiniteit met creatieve activiteiten en met ouderen met dementie. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Lange Heul 32
1403 NL Bussum

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Melissa van Grondelle via e-mail uitbureaudah@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 69 314 56.