Activiteiten en verenigingen in Torendael

U hoeft zich bij ons niet te vervelen! Wij bieden een leuk en afwisselend verenigingen- en activiteiten aanbod, dat past bij uw wensen, mogelijkheden en uw persoonlijke voorkeuren. Genieten van een mooi moment of een leuke dag, anderen ontmoeten, samen nieuwe dingen beleven. Het aanbod is met name gericht op bewoners, maar bij diverse optredens en activiteiten zijn ook mensen vanuit de wijk natuurlijk van harte welkom. Alle activiteiten worden begeleid door professionals en ondersteund door vrijwilligers. Voor ieder wat wils, aan u de keuze!

Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen aan:

•             Verenigingen
•             Concerten en muziek
•             Uitstapjes
•             Bewegen

Nieuwsgierig naar ons aanbod?

U kunt binnen Torendael meedoen aan diverse activiteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een gezellige muziekvereniging, gym, zingen, schilderen en alles daar tussenin. Aan u de keuze. Wij geven u graag een overzicht van onze activiteiten. U bent van harte welkom!

Wat kost het?

Bewoners met dementie kunnen in overleg kiezen voor een gratis lidmaatschap van één vereniging. Dit wordt bekostigd uit het tarief van de zorgzwaartepakketten (ZZP). Wilt u méér leuke dingen doen? Dan betaalt u een vaste bijdrage per vereniging.

Meer informatie of aanmelden

We geven graag meer algemene informatie over de activiteiten en verenigingen op onze locaties voor mensen met dementie. Voor meer informatie over het programma van Torendael kunt u altijd even contact opnemen via de receptie. Ook als u een advies op maat wilt, helpen wij u graag verder. Wij hopen u te mogen begroeten tijdens één van onze activiteiten!

Contact:

Uitbureau Vivium Torendael
t.a.v. Gaya Zewuster
Veluwelaan 21
1079 PX Amsterdam
Telefoon: 020 546 1625
g.zewuster@vivium.nl