Faciliteiten in Torendael

Winkel

In de hal beneden is de winkel geopend op maandag, woensdag en vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Hier kunt u terecht voor uw basisbenodigdheden.

Bibliotheek

De bibliotheek is geopend op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Kapper

Voor een bezoekje aan de kapper hoeft u de deur niet uit. De kapper komt naar Torendael. En u maakt zelf een afspraak met de kapper.

Fitnessruimte

Er is een fitnessruimte waar (buurt)bewoners zowel zelfstandig als onder begeleiding van een oefentherapeut gebruik kunnen maken van de fitnessapparaten.

Activiteiten

U kunt binnen Torendael meedoen aan diverse activiteiten. Denk hierbij aan een dagje uit met de activiteitenbegeleider. Zoals naar het tuincentrum, de markt, de film, het toneel of een museum. Maar ook aan gymnastiek, zwemmen, fitness, voorlezen, spelletjes, handwerken en borrelmiddagen.

Bekijk het activiteitenoverzicht van Torendael.

Tuin

Geniet van de buitenlucht, of maak een wandeling in één van de tuinen.

Restaurant

U bent van harte welkom om een keer een hapje te komen eten of wat te komen drinken in ons restaurant of café.

Stiltecentrum

In het stiltecentrum worden diverse bijeenkomsten georganiseerd, onder leiding van een geestelijk verzorger of een dominee. Denk bijvoorbeeld aan een zingevingsgroep.

Huiskamer

Voor de bewoners van de 2e t/m 6e etage die behoefte hebben aan een dagstructuur is er de huiskamer. Hier ontmoet u andere bewoners, kunt u de krant lezen, een kopje koffie drinken of een spelletje doen.