Nieuws

Update van de locatiemanager Siebe Janse

Dit is alweer het laatste stukje voor het jaar 2019, een jaar waarin wij een aantal mooie resultaten behaald hebben.

Update van het Uitbureau

Het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten en de Winterfair. Er zijn weer veel leuke dingen gebeurd in Torendael  waar we u graag van op de hoogte brengen. Leest u mee?

Jaarlijkse prijsindexering

Met ingang van 1 januari worden de prijzen van diverse diensten aangepast. Deze jaarlijkse aanpassing wordt veroorzaakt door stijging van loon- en materiele kosten. 

Complimenten kerstboom

Het afgelopen jaar hebben we veel prachtige complimenten mogen ontvangen van familieleden van alle Vivium locaties. We hebben er een aantal verzameld in onze complimenten kerstboom en deze verstuurd naar de collega's. We delen hem ook graag met u.

Innovatief leefplezier

In Torendael wordt er op meerdere manieren gebruik gemaakt van innovaties voor het leefplezier van bewoners. Hieronder leest u over de Belevenistafel, de QWIEK.UP en de robothonden en –katten.

Verbouwing receptie

Op maandag 11 november werd er begonnen aan de voorbereidende werkzaamheden aan de sluisdeuren en de nieuwe receptie. Op 18 november werd de nieuwe receptie geplaatst en op 25 november werden de twee huidige schuifdeuren vervangen door de drie nieuwe schuifdeuren.

Samenwerking met de RAI

Torendael heeft contacten met de RAI. We zijn (bijna) buren. En onder het motto ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ worden er bezoekjes over en weer gehouden.