Hulp bij leefplezier activiteiten

In Torendael worden dagelijks activiteiten georganiseerd. Voor deze activiteiten moeten de bewoners worden opgehaald bij hun woning en na afloop worden zij weer naar huis gebracht. Hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Daarnaast zal je de bewoners begeleiden tijdens de activiteiten en bij de verenigingen. 

 

Werktijden
Wij kunnen jouw hulp elk moment van de week gebruiken. We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. 

Wat breng je mee?
Je hebt affiniteit met ouderen met dementie en je bent fysiek in staat om een rolstoel te duwen. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Veluwelaan 21
1079 PX Amsterdam

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Gaya Zewuster, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail g.zewuster@vivium.nl of via telefoonnummer (020) 546 16 25.