Leefgroep ondersteuning

Gezellig een spelletje doen, de krant lezen, oude hobby’s oppakken of een kopje thee zetten. Voor onze bewoners zijn we opzoek naar mensen die het leuk vinden om wat extra aandacht te geven aan de bewoners op de leefgroep. Met een klein gebaar maak je een groot verschil in de dag van een bewoner.

 

Werktijden
Wij kunnen jouw hulp elk moment van de week gebruiken. We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Wat breng je mee?
Affiniteit met ouderen, geduld en natuurlijk enthousiasme. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Veluwelaan 21
1079 PX Amsterdam

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Gaya Zewuster, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail g.zewuster@vivium.nl of via telefoonnummer (020) 546 16 25.