Vrijwilliger borrelmiddag

Op vrijdagmiddag is er een gezellige borrelmiddag voor bewoners. Een groep komt bijeen en onder het genot van hapje en drankje wordt er een spelletje gedaan, naar muziek geluisterd of juist alleen maar gekletst.
U helpt bij het klaar zeten van de activiteit, bewoners halen en brengen en het borreluurtje samen met de activiteitenbegeleidster de activiteit begeleiden.
Heeft u affiniteit met ouderen en heeft u ervaring met omgaan met dementie en heeft u daarbij een 2 uurtjes vrij op de vrijdagmiddag? Dan zijn we op zoek naar u!

 

Werktijden
We kunnen jouw hulp gebruiken op vrijdagmiddag.

Wat breng je mee?
Je bent een doener, houdt van een praatje en brengt gezelligheid mee. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 2 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Als vrijwilliger ondersteun je de medewerker. Daarnaast vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor je aan.

Werkadres
Akkerweg 57
1276 BB Huizen

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Claudine Otten, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudebolder@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 577 31 00.