Activiteiten en verenigingen in De Zandzee

In De Zandzee maakt u uw eigen keuzes, ook als het om uw vrije tijd gaat. Speelt u graag klaverjas, of luistert u liever naar klassieke muziek? Misschien houdt u wel van beide. U kunt kiezen uit diverse activiteiten, evenementen en verenigingen.

aanmeldingsformulier

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even uit? Loop dan het sfeervolle restaurant binnen. Voor een praatje met uw buren bijvoorbeeld, onder het genot van een kop thee of koffie. Of om te genieten van een goed boek. Liever een wandeling, schilderen of een kaartavondje? De Zandzee biedt allerlei activiteiten en verenigingen in ons uitgebreide ´Leefplezier & Zingeving´ programma. U kiest zelf welke activiteiten het beste bij u passen!

Woont u in de omgeving van De Zandzee?

En wilt u graag deelnemen aan een activiteit, genieten van een concert of lid worden van een vereniging? Dan bent u van harte welkom!
Ook ontvangen we u graag als gast in ons restaurant Vivièra.

Samen muziek beleven?

Jaarlijks organiseert Stichting Muziek in Huis meer dan 600 kamerconcerten door professionele ensembles. Ieder jaar genieten ruim 30.000 mensen van deze concerten. Ook u bent van harte welkom om deze muziek te beleven op één van de Vivium-locaties, zoals bijvoorbeeld De Zandzee in Bussum. Onderstaande film geeft u een korte impressie. Klik hier voor de volledige concertagenda van De Zandzee.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en het aanmelden voor activiteiten kunt u terecht bij Daniëlle van Dinteren.

Daniëlle van Dinteren Medewerkster vrijetijdsbesteding De Zandzee
Iepenlaan 354
1406 RG Bussum
T: (035) 691 05 55
E: d.vandinteren@vivium.nl

Uitbureau

De activiteiten van Leefplezier & Zingeving worden aangestuurd vanuit de hoofdlocatie De Antonius Hof. Het kantoor van waaruit de aansturing plaatsvindt, heet het Uitbureau.

Uitbureau De Antonius Hof / De Zandzee
Coördinator: Yael Kok
Lange Heul 32
1403 NL Bussum
T: (035) 693 14 56
E: uitbureauDAH@vivium.nl

programma tweede helft 2019

inschrijfformulier programma eerste helft 2019