Restaurant in De Zandzee

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant 'Vivièra'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een heerlijke high tea laten verzorgen voor uw gasten.

Uit eten in Vivièra?

In restaurant Vivièra bent u 's avonds van harte welkom om te genieten van een heerlijke warme maaltijd in een sfeervolle omgeving. Tussen de middag kunt u bij ons ook uitstekend lunchen met bijvoorbeeld een kopje soep, een broodje of een tosti.

Terras

Lekker genieten van de planten

Bij lekker weer kunt u gebruik maken van ons heerlijke zonnige terras met prachtige bloeiende planten en vlinders aan de muur. Onder de platanen zijn diverse schaduwrijke zitjes.De ideale plek voor een lekker drankje,ijsje of onze andere lekkernijen.

Weekmenu

Bent u benieuwd wat er op het menu staat? Klik dan hieronder op het menu van deze week.
Als gast van restaurant Vivièra betaalt u voor een vers bereide maaltijd (bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht, exclusief drankjes) slechts € 15,75

Menu week 25

Menu week 26

Openingstijden restaurant

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. U bent de hele dag van harte welkom voor een kopje koffie, een smakelijke lunch of diverse andere warme en koude gerechten van de kleine kaart. 

Van 17.00 tot 18.30 uur kunt u heerlijk dineren in een sfeervolle omgeving. De keuken is tot 18.15 uur open. 

Voor het diner verzoeken we u om te reserveren via telefoonnummer (035) 691 05 55.

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Feestje of andere gelegenheid?

Diverse ruimtes in De Zandzee kunnen gehuurd worden met catering, indien gewenst met hulpmiddelen. Informeer naar de mogelijkheden en kosten bij restaurant Vivièra via telefoonnummer (035) 691 05 55.

Restaurant Vivièra

Als Restaurant Vivièra verzorgen wij de catering voor de
bewoners, medewerkers en externe gasten. Wij zijn ons bewust van de belangrijke taak die wij binnen de organisatie vervullen en werken steeds aan een verbetering van ons product. In onderstaande brochure leest u meer over ons aanbod. 

Heeft u andere wensen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Cateringaanbod Vivièra