Update van het Uitbureau Archief

Met de winter voor de deur gaan we, wat activiteiten betreft, natuurlijk weer meer naar binnen.

De zomer was heerlijk. We hebben veel gebruik gemaakt van de buitenruimten. Voor de komende periode hebben we vooral veel gezellige en warme activiteiten voor binnen op de planning staan.

Kijkt u met ons mee naar de agenda?:

Sinterklaasfeest 4 december

Op 4 december vieren we het Sinterklaasfeest met een heus bezoek van de Sint. We omlijsten het feest met muziek en danken de Stichting Vrienden van de Zandzee voor het sponsoren van deze activiteit.

Het huis versieren op 7 december

Op 7 december versieren we het huis in kerstsfeer, geholpen door een aantal geweldige vrijwilligers. We kunnen zeker nog wat hulp gebruiken. Vindt u het leuk om samen met ons het huis in kerstsfeer te brengen? U kunt dat melden bij de receptie of bij de collega’s van Leefplezier.

Een kerstfilm op 14 december

Op 14 december is het tijd voor een gezellige kerstfilm. Deze zal worden vertoond op de 5e etage. 

De kerst-samenzang op 19 december

Op 19 december is er een speciale kerstsamenzang. Iedereen is welkom om te komen zingen en met een heerlijke glaasje glüwein en een kerstkransje is dit een leuke manier om de kerstperiode sfeervol in te luiden. We heten familie van harte welkom om hier bij te zijn.

Kerstdiner voor bewoners op 20 december

Op 20 december is ons jaarlijkse kerstdiner voor bewoners. Deze wordt muzikaal omlijst door Snowe -  een jong en enthousiast koor uit Loosdrecht. Deze activiteit wordt gesponsord door de Stichting Vrienden van de Zandzee, waar we ze graag voor bedanken.

Het nieuwjaarsconcert op 11 januari

Na alle gezelligheid van de feestdagen is er op 11 januari, een nieuwjaarsconcert. Salonduo Fratres zal wondermooie Weense muziek ten gehore brengen. Een fijne manier om gezamenlijk en ontspannen het nieuwe jaar in te luiden.

Donateur worden?

Een deel van onze activiteiten wordt gesponsord door de Stichting Vrienden van de Zandzee en daar zijn we de stichting zeer dankbaar voor.

Wilt u ook donateur worden van de Zandzee? U kunt hier een formulier voor ophalen bij de receptie of bij het Uitburo. 

Wilt u ook iets doen?

Naast alle mooie activiteiten die wij organiseren voor de bewoners, bent u natuurlijk ook van harte welkom om dingen te ondernemen met uw naaste en andere bewoners. Luister bijvoorbeeld samen naar muziek, lees de krant voor of ga samen een spelletje spelen. Organiseert u iets voor meerdere bewoners, overleg dan wel even met de zorgcollega die op de woning staat. 

Weet u even niet wat u kan doen of op zoek naar inspiratie voor een nieuwe activiteit? Bekijk dan het zakboekje met activiteiten. Deze is als bijlage meegestuurd in dezelfde e-mail als waarmee u de nieuwsbrief heeft ontvangen.