Nieuws

Nieuwbouw in De Hogeweyk

Het zal u de afgelopen maanden niet ontgaan zijn dat er volop gebouwd werd in De Hogeweyk. Inmiddels zijn alle vier de nieuwe woningen opgeleverd en zijn de eerste twee woningen bewoond. In de andere twee woningen worden op dit moment nog wat laatste puntjes afgerond en wordt het team samengesteld. We hopen uiterlijk eind volgende maand ook deze andere twee woningen te kunnen betrekken.

Update van locatiemanager Koen Heijdra

Voor alles is een eerste keer en dat geldt ook zeker voor het schrijven van een voorwoord.

In de laatste nieuwsbrief nam Sophie Houtzager afscheid als locatiemanager van De Hogeweyk en Oversingel PG. En beloofde zij dat ik mijzelf, als haar opvolger, even kort bij u zou introduceren en dat ik  zou vertellen over mijn eerste ervaringen bij Vivium.

Schuif gezellig aan!

Sinds februari organiseert restaurant De Hogeweyk elke woensdagavond een aanschuiftafel. In het restaurant wordt een lange tafel neergezet waar u tussen half 5 en 6 uur kunt aanschuiven naast andere familieleden en naasten, bewoners en buurtbewoners van de wijk rondom De Hogeweyk. Zo kunt u gezellig met elkaar praten en elkaar beter leren kennen.

Kledingwinkel in de Passage

Sinds kort is De Hogeweyk een initiatief rijker. Maroesjka van Ree, dochter van een bewoonster van De Hogeweyk, wil elke maand een kledingwinkel in onze Passage organiseren. Op deze manier is het voor alle bewoners mogelijk om er even op uit te gaan en te snuffelen tussen de kleding en accessoires. Even de beleving van het shoppen hebben. 

Update van het Uitbureau

Een uitje naar de Zaanse Schans, een mooi paasboeketje voor in de woningen en een uitstapje naar de Jaap Edenbaan. Er zijn weer vele leuke activiteiten geweest waar wij u graag van op de hoogte brengen.