Nieuws

Voorwoord van de locatiemanager Koen Heijdra

Deze keer geen voorwoord over de aanloop naar de feestdagen of de wisseling van een seizoen wat weer aanleiding geeft tot bijzondere festiviteiten in huis. 

Belangrijke afspraken tijdens een bezoek aan uw naaste

Zoals we helaas allemaal hebben gemerkt, is het aantal coronabesmettingen in Nederland in snel tempo opgelopen. Bezoek blijft van harte welkom in onze locatie, maar we zijn uiteraard wel zeer voorzichtig en doen er alles aan om besmetting te voorkomen.

Wet Zorg en Dwang in de praktijk

Afgelopen maand ontving u een nieuwsbrief over de nieuwe Wet Zorg en Dwang. Hierin legden we uit wat de wet inhoudt en hoe deze binnen Vivium wordt toegepast. Om u hier een beter beeld van te geven, delen we graag een voorbeelden uit de praktijk.

Ontmoetingsplekken in De Hogeweyk

In de wijk zijn er diverse plekken waar u als bezoeker met uw familie kunt plaatsnemen. Zoals in het prieel op het Grote Plein en de tenten op het Theaterplein en aan het eind van de Verlengde Boulevard. In het restaurant kunt u eventueel dekentjes vragen.

Stichting Vrienden van

Ondanks de beperkingen vanwege corona, heeft de Stichting Vrienden van Hogewey enorm veel gedaan in de afgelopen maanden voor de bewoners van De Hogeweyk en Oversingel PG.

Update van het Uitbureau

De Hogeweyk en Oversingel PG ontvingen interactieve knuffeldieren van twee gulle gevers, u kunt nog steeds gebruik maken van de duofiets en het Leefplezier in De Hogeweyk is anders ingericht. We vertellen u er graag meer over.