Nieuws

Voorwoord van Directeur Klantgroep PG, Sandra Spanjaard

Het nieuwe jaar is, ondanks het soms wat onstuimige weer, mooi van start gegaan. Na de drukke, feestelijke decembermaand is het begin van het jaar voor onze bewoners wat rustiger, maar zeker niet minder gezellig.

Nieuwe Locatiemanager

In een eerdere nieuwsbrief bent u geïnformeerd over de afwezigheid van de locatiemanager. Inmiddels is duidelijk dat Koen Heijdra niet zal terugkeren als locatiemanager van de Hogewey en Oversingel.  De werving voor een nieuwe locatiemanager is inmiddels gestart.

Prijsindexering 2024

Met ingang van 1 januari zijn de prijzen van diverse diensten aangepast. Deze jaarlijkse aanpassing wordt veroorzaakt door stijging van loon- en materiele kosten. We volgen hierbij de indexeringen zoals landelijk vastgesteld door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit).

Update van het Uitbureau

December was natuurlijk een heerlijke feestmaand, maar ook in januari zijn we al weer gezellig van start gegaan voor onze bewoners.

Update van restaurant De Hogeweyk

We heten u dagelijks van 10:30 tot 19:30 graag welkom in ons restaurant. Samen met uw naaste kunt u bij ons op een ontspannen manier genieten van een kopje koffie of een lunch.

Komt u na het werk op bezoek bij uw naaste en schiet het eten er bij in? Tussen 17:00 – 19:00 kunt u bij ons terecht voor het diner. U kunt reserveren via: 0294-210660