Nieuws

Voorwoord van de locatiemanager Koen Heijdra

De eerste nieuwsbrief van 2021. Gelukkig zijn wij inmiddels in wat rustiger vaarwater terecht gekomen. Voor ons is het een heel prettig idee dat bijna al onze bewoners zijn gevaccineerd. 

De complimenten bloem

Eind vorig jaar heeft u een vragenlijst ontvangen waarin u onder andere gevraagd werd naar uw tevredenheid over de zorg van uw naaste, de informatievoorziening en het cliëntportaal.

De Wet Zorg en Dwang in de praktijk

Om u een beter beeld te geven van de Wet Zorg en Dwang, lichten we dit graag toe met een voorbeeld uit de praktijk.

Terugblik op de vaccinaties

Het grootste gedeelte van de medewerkers en bewoners van Vivium zijn nu gevaccineerd. Iets waar we erg blij mee zijn en waardoor we ook weer meer kunnen op onze locaties. We blikken graag met u terug op de afgelopen periode.

Wat te doen als u een klacht heeft

Wij doen ons uiterste best om de zorg naar tevredenheid uit te voeren en hiermee te zorgen voor een plezierige, veilige woonomgeving. Als u toch een klacht of opmerking heeft, lossen we dit graag - samen met u - zo goed mogelijk op. Dat geeft ons ook weer de mogelijkheid om onze zorg en/of dienstverlening waar nodig te verbeteren. Wij nemen uw klacht dan ook zeer serieus.

Clientvertrouwenspersoon Wet Zorg en Dwang

Wanneer u zorg ontvangt, zijn er mensen die meekijken en -denken over de invulling en ondersteuning van uw dagelijks leven. Vaak loopt de ondersteuning en begeleiding goed en is er overleg met u of uw vertegenwoordiger over de zorg die u ontvangt.

Update van het Uitbureau

Er is weer van alles gebeurd op het gebied van Leefplezier, waar we u graag van op de hoogte brengen. Leest u mee?

Richtlijnen voor bezoek - De Hogeweyk

Bezoek is in De Hogeweyk dagelijks welkom tussen 10.30 - 19.30 uur. Wanneer er een (verdenking van) besmetting is in een woning of op een afdeling, kunnen afwijkende afspraken of bezoekbeperkingen gelden. Controleert u dit alstublieft voorafgaand aan uw bezoek.