Nieuws

Voorwoord van de locatiemanager Koen Heijdra

December is behalve een feestmaand ook altijd een maand voor bezinning. Een maand van terugblikken op het afgelopen en vooruitkijken naar het nieuwe jaar.

Update van het Uitbureau

Oversingel in Artis, de kerstmarkt, een vrijwilliger 25 jaar bij De Hogeweyk en een prijs voor De Hogeweyk en Oversingel PG. Er zijn weer veel leuke dingen gebeurd, waar we u graag van op de hoogte brengen.

Jaarlijkse prijsindexering

Met ingang van 1 januari worden de prijzen van diverse diensten aangepast. Deze jaarlijkse aanpassing wordt veroorzaakt door stijging van loon- en materiele kosten. 

Cliëntprofiel

We streven ernaar de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen en behoefte van bewoners. Om dit te kunnen doen, moeten we een aantal dingen weten en vastleggen. Zoals wat een bewoner fijn en belangrijk vindt en wat juist niet, hoe iemand het beste benaderd kan worden, wat iemand nog zelf kan en waar iemand hulp bij nodig heeft. 

Complimenten kerstboom

Het afgelopen jaar hebben we veel prachtige complimenten mogen ontvangen van familieleden van alle Vivium locaties. We hebben er een aantal verzameld in onze complimenten kerstboom en deze verstuurd naar de collega's. We delen hem ook graag met u.

Feestdagen in De Hogeweyk

Tijdens  de feestdagen speelt lekker eten een grote rol in vele families. Zo ook in De Hogeweyk. Daarom willen we u graag informeren over de aangepaste openingstijden van restaurant ‘De Hogeweyk’ en de feestelijke mogelijkheden die wij bieden tijdens deze dagen.

Vrijwilligers in De Hogeweyk

Abbott Healthcare Products, een bedrijf gevestigd in Weesp, is sinds september gestart met het initiatief ‘Hart van goud’. Ze vinden het een mooi streven om het hele jaar iets te doen voor de omgeving. Daarom krijgen alle medewerkers de kans om onder werktijd vrijwilligerswerk te doen en op die manier iets bij te dragen aan de omgeving.