Nieuws

Update van locatiemanager Koen Heijdra

Zo vlak voor de Kerst is het vaak een drukte van belang. Zowel bij u en mij thuis, als in De Hogeweyk en Oversingel. Woningen worden extra feestelijk aangekleed en de boodschappen voor de feestdagen worden in huis gehaald. De dagen rond kerst lenen zich ook bij uitstek voor reflectie op het achterliggende jaar en op vooruitblikken naar het komende jaar.

Muziek in De Hogeweyk

In De Hogeweyk proberen we veel activiteiten te organiseren die te maken hebben met muziek. Dit zorgt vaak voor mooie momenten voor onze bewoners en momenten van herkenning. Hieronder leest u over een aantal van deze muzikale activiteiten. 

Sponsoring

Veel initiatieven die het dagelijkse leven van onze bewoners een stukje mooier maken en zorgen voor sfeer in de wijk, worden gesponsord door externe bedrijven. Graag delen we een aantal van deze mooie initiatieven. 

Even voorstellen: Liande Troost

Beste bewoners, familie en vrienden,
Sinds 1 september ben ik werkzaam als geestelijk verzorger binnen Torendael en met ingang van 1 december in De Hogeweyk en in Oversingel.

Stichting Vrienden van

Ken u de Stichting Vrienden van Hogewey al? Dankzij de Stichting kunnen heel veel mooie initiatieven mogelijk worden gemaakt. 

Update van het Uitbureau

Een appeltaartconcert, Herfst in Huis, bus uitstapjes en Jazz concerten. Er zijn weer veel leuke dingen gebeurd in De Hogeweyk en Oversingel, waar we u graag van op de hoogte brengen.

Uitkomst klanttevredenheidsenquête

Graag delen we de uitkomst van de klanttevredenheidsenquête die u heeft ingevuld en lichten we toe wat we met deze uitkomsten doen. Daarnaast willen we u nogmaals inlichten over de handtekening onder het cliëntplan.