Welkom in restaurant De Hogeweyk

Bent u al bekend met ons restaurant 'De Hogeweyk'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren, of een ruimte huren. U bent van harte welkom!

Uit eten in De Hogeweyk?

We koken gezamenlijk een verse maaltijd in uw woning. U kunt natuurlijk helpen met de boodschappen en voorbereidingen. Er wordt een prettige sfeer gecreëerd, waarin de maaltijd in alle rust gezamenlijk genuttigd wordt. Ook is het mogelijk om samen met familie of vrijwilligers ’s avonds gezellig te komen eten of drinken in ons café of restaurant. In Het Restaurant van De Hogeweyk kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in een sfeervolle omgeving. U kunt er terecht voor een maaltijd tegen een concurrerende prijs. Daarnaast verzorgt het restaurant exclusieve à la carte maaltijden. Ook voor de bewoners van De Hogeweyk is een etentje in het restaurant een culinair uitstapje.

Geniet van onze dagelijks wisselende dagspecialiteit voor slechts   € 9.50!!

Openingstijden restaurant

Het Restaurant is geopend: 

Open van 10.30 - 19.30 uur (maandag t.e.m. zondag)

Lunch van 12.00 - 14.00 uur (maandag t.e.m. zondag)

Diner van 16.30 - 19.00 uur (maandag t.e.m zondag). 

Het restaurant biedt plaats aan 60 personen.

Heeft u andere wensen of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust even contact met ons op; alles is bespreekbaar!

Telefoonnummer rechtstreeks 0294-210660

Klassiek concert + diner in De Hogeweyk

Wij heten u van harte welkom om de klassieke concerten in de sfeervolle Theaterzaal van de Hogewey bij te wonen. Deze concerten zijn voor iedereen toegankelijk: voor de bewoners, familie, voor omwonenden, voor inwoners van Weesp. Voor bezoekers van buitenaf rekenen wij een kleine eigen bijdrage. Het programma duurt één uur, zonder pauze. U bent van harte welkom om deze bijzondere en sfeervolle concerten bij te komen wonen!

Vooraf eten in Het Restaurant
Om de avond compleet te maken, is er de mogelijkheid om vooraf te eten in het Restaurant van Hogewey. Het arrangement bestaat uit een 2-gangen Theaterdiner met aansluitend  een concert in de Theaterzaal, prijs € 25,-. Reserveren kan telefonisch bij het Uitbureau (0294) 210546 of per mail: UitbureauHogewey@vivium.nl

Café De Hogeweyk

Het café van De Hogeweyk ligt tegenover het restaurant in de Passage. Het is een plek waar de bewoners en medewerkers van De Hogeweyk elkaar regelmatig ontmoeten.

Cateringaanbod

Heeft u iets te vieren? Of heeft uw bedrijf ruimte nodig voor een vergadering, productpresentatie, symposium of congres? 

In De Hogeweyk is het mogelijk om verschillende ruimtes te huren voor diverse gelegenheden:

• Restaurant (60 personen)

• Het café (45 personen)

• De theaterzaal (120 personen)

• De Mozartzaal (16 personen)

• Diverse andere ruimtes

Er zijn mogelijkheden genoeg, wij helpen u graag!