Management

Marco Wisse, directeur

"Daar waar de maatschappelijke opvattingen over ouderenzorg sterk in beweging zijn ga ik voor: De best denkbare zorg in een gastvrije omgeving tegen maatschappelijk aanvaardbare kosten. Blijven werken aan wetenschappelijk onderzoek, investeren in jonge mensen die nieuwsgierig zijn naar een baan in de zorgsector. Altijd zoekend naar nieuwe oplossingen. Met passie en plezier."

E-mail Marco Wisse

Maureen Staal, manager facilitaire dienst

“Naarderheem is een revalidatiecentrum en verpleeghuis waar mensen zich welkom, gekend en geborgen voelen. Mede hierdoor is het een plek waar mensen sneller herstellen en met plezier verblijven en werken. De facilitaire dienst draagt hier toe bij door Naarderheem veilig, schoon, overzichtelijk en sfeervol te houden en van alle gemakken te voorzien. Ontmoeting, dialoog en gastvrijheid zijn hierbij onze uitgangspunten.”
 
E-mail Maureen Staal

Wilma Deerenberg-Kessler, manager behandelzaken / specialist ouderengeneeskunde

"Een ervaren en deskundig zorg- en behandelteam onder één dak. Een team dat klaar staat voor revalidanten die thuis wonen of kortdurend opgenomen zijn. Dat maatwerk levert, altijd in samenspraak met de cliënt en diens mantelzorger(s). Met veel plezier werken we samen met u aan een vlotte revalidatie, bieden we persoonlijke zorg en doen we aan innovatie en onderzoek. Zo ontwikkelt Naarderheem zich tot een TOPcare behandelcentrum. Natuurlijk in een gastvrije omgeving waarin de cliënt zich vertrouwd en welkom voelt."

E-mail Wilma Deerenberg