Voorzieningen

Autoverhuur

U kunt bij ons een rolstoelauto huren zodat u met familie/kennissen er eens op uit kunt of een (ziekenhuis)bezoek kunt afleggen. Informatie hierover kunt u verkrijgen bij de receptie.

Activiteiten

U kunt in Naarderheem deelnemen aan diverse activiteiten zoals films, concerten lezingen en wandelingen. Het actuele programma wordt bij opname uitgereikt en is ook te zien op de schermen in de hal. Aan sommige activiteiten zijn kosten verbonden.

Betalen

Bij uw verblijf zijn drie maaltijden en het drinken op de afdeling inbegrepen. Overige consumpties kunt u in het restaurant contant of met uw pinpas afrekenen of op rekening laten zetten. Bij uw opname in Naarderheem wordt er door het zorgsecretariaat een rekening voor uw aangemaakt.

Bezoek

Uw bezoek kan gratis parkeren op één van de parkeerplaatsen van Naarderheem en is gedurende de gehele dag en avond welkom. Wij verzoeken u hierbij wel om rekening te houden met uw revalidatieprogramma. Uw bezoek is ook van harte welkom in ons restaurant.

Eigen bijdrage WLZ

Revalidatiezorg wordt vergoed door uw zorgverzekering. Raadpleeg uw verzekeringspolis om te zien wat dit voor u betekent t.a.v. eigen bijdrage/risico. Onder Brochures & Publicaties vind u een folder over de eigen bijdrage WLZ. Op de website van het CAK vind u een rekenhulp waarmee u uw eigen bijdrage kunt berekenen.

Internet

Via wifi kunt u gratis gebruik maken van internet op uw eigen laptop, tablet of telefoon. In de centrale hal, vlakbij het restaurant is voor revalidanten van Naarderheem ook een internethoek ingericht waar u gratis gebruik van kunt maken.

Kamers

In Naarderheem zijn één- en tweepersoonskamers. Uw kamer is ingericht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het is niet mogelijk eigen meubilair mee te nemen.

Kapper

De mobiele kapper van Vivium Services komt graag bij u langs in Naarderheem. U kunt een afspraak maken via (035) 6 924 495. Bent u lid van Vivium Services? Dan krijgt u korting. Lid worden kan via hetzelfde telefoonnummer of op www.viviumservices.nl.

Kleding wassen

U dient zelf zorg te (laten) dragen voor het wassen van uw kleding. U kunt hiervoor contact opnemen met Wasserij de Gooische Vaart via (035) 6 560 845. Zij halen uw was op en komen de schone was weer terug brengen op uw afdeling.

Kluisjes

Uw nachtkastje is afsluitbaar. Via uw eerst verantwoordelijk verzorgende (evv-er) kunt u een sleutel regelen. Ook kunt u in overleg met uw evv-er gebruik maken van een kleine kluis op de gang.

Maaltijden

Alle maaltijden worden geserveerd in het restaurant (Het Vestion). Heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld bij slikklachten, dan kunt u eten in het mini-restaurant op het Trefpunt van uw afdeling.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, voor vervoer van en naar station Naarden-Bussum en Huizen, is ongeveer 15 minuten lopen aan de  Brediusweg. Voor actuele reistijden adviseren we u om te kijken op www.9292.nl.

Pedicure

Wilt u een afspraak maken met een pedicure dan kunt u bij de receptie het telefoonnummer opvragen en zelf contact opnemen.

Post

Aan u gerichte post wordt dagelijks rondgebracht. Wanneer u zelf post wilt versturen dan kunt u dit afgeven bij de receptie. Postzegels zijn verkrijgbaar in het restaurant. De post wordt elke werkdag rond 17.00 uur opgehaald.

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen, zij wijzen u graag de weg. Onze receptie is geopend van maandag t/m zondag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Restaurant

In Het Vestion, het  restaurant van Naarderheem, zijn u en uw familie en vrienden elke dag welkom voor een ambachtelijk bereide maaltijd. Klik hier voor meer informatie over het menu, kosten en openingstijden. 

Schoonmaak

Bij uw verblijf is schoonmaak inbegrepen. Het schoonmaakbedrijf komt dagelijks uw kamer, het sanitair, de huiskamers en de vloeren schoonmaken. Persoonlijke eigendommen worden niet door onze schoonmakers schoongemaakt of verplaatst.

Stilteruimte

Vlak bij de hoofdingang van Naarderheem vindt u stilteruimte de Kastanjehof. Hier kunt u even afstand nemen van de dagelijkse (revalidatie)activiteiten en weer even bij uzelf en op adem komen. Vanwege de bijzondere akoestiek leent de ruimte zich prima voor verstilling, maar ook voor intieme concerten of meditatie. Het programma voor de Kastanjehof vindt u hier.

Trefpunt (huiskamer)

In het Trefpunt op de afdeling bent u van harte welkom. Uitsluitend voor cliënten is er de hele dag koffie, thee en frisdrank beschikbaar. Alle maaltijden worden geserveerd in het restaurant Het Vestion. Heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld bij slikklachten, dan kunt u eten in het minirestaurant op uw afdeling.

Winkels

In Naarderheem kunt u kaarten en een bosje bloemen kopen. Op loopafstand vindt u een klein winkelcentrum met een supermarkt, slijterij, bakker en drogist.