Wat zeggen onze klanten?

Wij hopen van harte dat uw ervaringen met uw verblijf en revalidatie in Naarderheem positief zijn. Heeft u een klacht of suggestie? Dan bespreken we dit graag met u. U kunt uw mening ook anoniem geven via het enquêteformulier.

Zorgkaart Nederland

U kunt uw mening over Naarderheem ook geven op de website Zorgkaart Nederland. Wij gebruiken de reacties om onze dienstverlening en zorg te verbeteren. Ook geven de reacties u een indruk van de ervaringen van anderen.

Reacties

Bijna dagelijks krijgen wij kaarten, brieven en mondelinge bedankjes van mensen die in Naarderheem revalideerden. Hieronder leest u enkele voorbeelden.

Terug naar mijn katten

"Lieve verpleging, toen ik hier binnen kwam was ik boos en opstandig. Verdrietig om mijn val en dat ik niet naar huis kon. Dat ik afhankelijk was van jullie hulp. Maar wat een fantastisch team staat hier klaar voor iedereen. Jullie mogen daar met recht trots op zijn. Vandaag ga ik na 11 weken weer naar mijn eigen huisje toe en naar mijn katten. Wat heb ik ze gemist! Ik zal jullie ook missen na vandaag. Dit is een beetje mijn 'thuis' geworden. Naarderheem zal ik niet snel vergeten en zeker bij iedereen aanbevelen."

Namens onze moeder

"We willen jullie uit de grond van ons hart enorm bedanken. Jullie hebben een ziek vogeltje weer een mobiele, vrolijke vrouw weten te maken. Alles wat mogelijk was hebben jullie voor haar gedaan. Allemaal even vriendelijk en geduldig, grote klasse. Dat er nog zo veel vooruitgang is geboekt hadden wij niet durven hopen. Zij gaat een nieuwe stap zetten"   

Engelengeduld en een lach

"Voor alle medewerkers op de orthopedische revalidatie-afdeling die mij met engelengeduld en een lach geholpen hebben: bedankt voor jullie steun, vriendelijke beschikbaarheid op mogelijke en onmogelijke momenten. Bedankt voor jullie aanmoedigingen en waardering als ik met veel pijn toch probeerde te oefenen. Vooral bedankt voor jullie medeleven en geloof in me toen ik in een terugslag vast kwam te zitten."  

Nieuw perspectief

"De drie weken zijn omgevlogen en net nu ik me weer een beetje mens begin te voelen ga ik naar huis. Dat is mooi! Succes met jullie goede werk, jullie zullen zeker nog veel mensen weer op weg helpen en nieuw perspectief geven. Als ik volgend voorjaar naar de bloembollen ga denk ik vast weer aan jullie terug, met onvernaderde dankbaarheid!"

Namens onze moeder

"Lieve mensen van de revalidatie-afdeling CVA, wij willen jullie ontzettend bedanken voor de revalidatie van onze moeder. Zij is heel liefdevol opgenomen gedurende haar hele revalidatieperiode en in het bijzonder ook toen ze in de war was tijdens de ziekte en na het overlijden van haar buurvrouw op wie ze in korte tijd zo gesteld was geraakt. Wij zijn als familie ook zo prettig ontvangen, nog voordat onze moeder opgenomen werd en tijdens haar verblijf konden we altijd bij jullie terecht. Wat ons ook opgevallen is, is dat niet alleen op jullie afdeling iedereen zo vriendelijk is maar in heel Naarderheem. Het lijkt wel beleid om alleen vriendelijke mensen aan te nemen. Het is natuurlijk nooit fijn om opgenomen te moeten worden in een revalidatiecentrum, maar als het dan toch moet dan is Naarderheem een fijne plek om te herstellen."

Namens mijn man

"Lieve mensen, sinds 1 april is mijn man weer thuis gekomen na zij heupoperatie en revalidatie bij jullie. Jullie hulp was daarbij fantastisch. Tot nu toe gaat alles naar wens. Hij loopt de trap goed op (voorzichtig natuurlijk), loopt in huis zonder stok en gaat met de rollator naar buiten. We zijn erg blij geweest met al jullie hulp en de lieve zorgen van het personeel. Ik wens jullie ook namens mijn man nog veel succes met het mooie werk dat jullie doen!"

Het beste halen uit iemand met CVA

“Afdeling revalidatie CVA biedt zeer goede zorg en revalidatie. Het personeel is kundig en luistert goed. Ze weten het beste te halen uit iemand een CVA. Niks is te veel, ook voor familie is er advies en steun. Kortom, een top-instelling!”

Volle aandacht

"Onze moeder is na een totale knieprothese zeven weken voor revalidatie opgenomen in Naarderheem. Zij is hier fantastisch verpleegd, met liefde, zorg en volle aandacht. Iedere week een schema waarop vermeld hoe laat fysiotherapie en ergotherapie en door welke therapeut. Elke verandering of volgende stap werd duidelijk met ma besproken. Niets leek onmogelijk. Hartelijk dank. Van ma en de kinderen hebben jullie een absolute 10 verdiend!"

Soms even snikken

“Weg van huis, acht maanden lang. Soms was het wel even snikken maar ’t zusterteam, een reuze stel, die lieten me niet stikken! Een babbel op de rand van het bed, een beetje aandacht meer. Een schouderklopje, een lieve knik, dan lukte het wel weer. Lieve zusters allemaal: veel dank en een knuffel bovendien. Als ex-juf geef ik jullie nog: een dikke, vette tien!“

Kom nog graag terug!

"Nadat ik op 2 aug geopereerd was (total hip) heb ik i.v.m. een complicatie van 6 augustus tot en met 2 november gerevalideerd in Naarderheem afdeling orthopedische revalidatie. De fysio afdeling is geweldig met ontelbare mogelijkheden. Van hydrobad welke ik mocht gebruiken tot apparaten. Er zijn vele zeer gemotiveerde fysiotherapeuten aan het werk. Ook op de afdelingen gaat men liefdevol gemotiveerd met de cliënten om. Bijkomend prettige mogelijkheid is dat in het goede restaurant waar de cliënten elke dag gratis goed eten de gasten tegen redelijke prijzen ook kunnen eten. Men is hier geen patiënt maar cliënt. Ik woon 32 km van Naarderheem maar ga, nu ik thuis ben, nog 2 keer per week graag terug voor poliklinische revalidatie."

Respect

"Graag willen wij jullie allemaal bedanken voor de liefdevolle verzorging van mevrouw K. uit Arnhem. Ze woont inmiddels weer thuis en wordt verzorgd door de thuiszorg en twee lieve dames. Wij hopen dat zij in haar huisje nog ouder dan 95 kan worden. Het verblijf in Naarderheem heeft zij als zeer positief ervaren dankzij al jullie lieve woorden en zorg. Wat een respect voor jullie allen zoals er met zieke mensen wordt omgegaan."

Korte reacties

  • "Voor de goede momenten waarin jullie toonden fantastische, fijne mensen te zijn met het hart op de juiste plaats voor dit moeilijke vak. Ik heb erg veel respect voor jullie. Nogmaals, dank voor alles!"
  • "Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen. En vooral de prettige en gezellige manier waarop. Dat heeft het voor mij een stuk lichter gemaakt."
  • “Bij binnenkomst waren er al bekenden, dit vond ik prettig.”
  • “Ik vond het geheel een perfecte organisatie. Artsen hebben in verband met mijn opname voortreffelijk nieuwe zienswijzen aangedragen ivm medicijnverandering.”
  • "Het personeel is ontzettend aardig en heel behulpzaam en eten is ook prima. Je kunt zelfs uit twee of halve menu’s kiezen. Het personeel van het restaurant brengt ook mensen naar de lift, alleraardigst."
  • "Lieve verzorgers van CVA, wij willen jullie heel erg bedanken voor het geduld en de goede zorgen voor mevrouw P. Wij hebben jullie leren kennen als heel vriendelijke, geduldige en accurate professionals."
  • "Lieve Astrid, Bianca, Tionnie, Sharon, Linda blond en Linda donkerblond, Manuela, Saskia, Ilona, Ingrid, Stephan en alle fantastische collega's van wie ik zo stom was om hun naam te vergeten.......BEDANKT!!!"