Vivium Panel

Meedenken over zorg en welzijn in uw regio?

Meld u aan bij het Vivium Panel! Wij stemmen onze producten en diensten af op de wensen en behoeften van onze (toekomstige) cliënten en leden. Met uw hulp kunnen we toetsen of we op de goede weg zijn. Hiermee levert u een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van onze zorg en aanvullende diensten in uw regio. Door enkele keren per jaar een aantal vragen te beantwoorden, helpt u onze dienstverlening verder te verbeteren en op uw wensen af te stemmen.

Wat doet het Vivium Panel?

Het Vivium Panel bestaat uit een min of meer vaste groep personen die deelneemt aan onderzoeken. Deze onderzoeken vinden enkele keren per jaar plaats. De meeste onderzoeken nemen 5 tot 10 minuten in beslag. De inhoud van de onderzoeken kan verschillen. Zo kunt u bijvoorbeeld meedenken over nieuwe producten en diensten  en suggesties doen om bestaande producten en diensten te verbeteren. Ook kunt u meedenken over communicatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld de nieuwe folders, brochures en de website.

Wat betekent dit voor mij als deelnemer?

Panelleden hebben een unieke mogelijkheid om hun stem te laten horen. U kunt zelf bepalen aan wat voor soort onderzoek u wilt meewerken, hoe vaak u mee wilt doen en of u de uitkomsten van het onderzoek wilt ontvangen. Ook kunt u zich op elk moment weer afmelden. Uw reacties worden vertrouwelijk verwerkt.

Actieve panelleden worden beloond

Panelleden die in één kalenderjaar aan minimaal 80% van de onderzoeken deelnemen, ontvangen een cadeaubon t.w.v. €15,- voor een heerlijk diner in één van onze restaurants. Bekijk de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Aanmelden?

Wilt u meedoen, vul dan het aanmeldformulier in. De onderzoeken worden overwegend via e-mail gedaan. Is dit lastig voor u, maar wilt u toch graag uw mening geven? Neem dan contact op met Vivium Klantenservice (035) 6 924 924 en informeer naar de mogelijkheden. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Kijk dan bij de meestgestelde vragen onderaan deze pagina.

Meest gestelde vragen Vivium Panel

Actievoorwaarden Vivium Panel