Kwaliteit

Bij Vivium staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede zorg en willen dat u de zorg krijgt die u nodig heeft. Onze kernwaarden verbinden, vertrouwen en vakmanschap zijn het uitgangspunt van ons kwaliteitsbeleid. We zoeken samen met u een oplossing die bij u past. Of het nu gaat om het bepalen van het zorgplan, het innemen van medicatie of het invullen van een zinvolle dag. Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Ze krijgen de ruimte om het werk naar eigen inzicht te regelen. Samen zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk uw eigen leven kunt blijven leiden. Met uw inzet en uw sociale netwerk.

We willen graag weten hoe u de zorg bij Vivium ervaart. Het is daarom belangrijk voor ons om continue met u in gesprek te zijn. Tijdens informele en formele momenten kijken we samen met u naar hoe u onze zorg en uw kwaliteit van leven ervaart. Dit doen we door middel van zorgplangesprekken, afdelingsgesprekken met bewoners en vertegenwoordigers, familie-avonden, informatiebijeenkomsten, participatietafel etc.

Daarnaast maken we gebruik van in- en externe audits en cliëntwaarderingsonderzoeken (PREM, GWI en NPS) om onze zorg en dienstverlening te evalueren en te verbeteren.

Klik op onderstaande buttons om het kwaliteitsjaarverslag 2021 en het addendum 'Langdurige zorg thuis met een WLZ indicatie' te bekijken. Via de onderste button 'Kwaliteitsvenster' kunt u uitgebreide informatie behorende bij onze kwaliteitsthema's terugvinden.