Wat zeggen onze klanten?

Nieuwsgierig naar de klantervaringen? Al onze toegewijde medewerkers en vrijwilligers doen iedere dag hun uiterste best om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeftes van cliënten. Maar of dit lukt, en wat er eventueel beter kan, kunnen onze klanten natuurlijk zélf het beste beoordelen…Wij laten graag onze klanten aan het woord!

Zorgkaart Nederland

Op Zorgkaart Nederland hebben klanten hun mening over de Zorg aan huis achter gelaten. Niet alleen gebruikt Vivium de reacties om de dienstverlening en zorg te verbeteren, maar ook geven de reacties u een indruk van wat onze klanten zeggen! Klik hier en kies een team om de meningen over het team van uw keuze te lezen.

PREM

Tijdens de PREM (Patient Reported Experience Measurement) worden cliënten gevraagd naar hun ervaringen met het zorgproces. De relatie tussen zorgverlener en cliënt staat hierbij centraal.

De ervaringsvragen gaan onder meer over samenwerking, bejegening, afspraken en ervaren deskundigheid. Ook is een aanbevelingsvraag opgenomen en een open vraag die complimenten en verbeterpunten van de cliënten inventariseert. 

Wat zeggen onze klanten?

Klanten vertellen in de media geregeld over hun ervaringen met Zorg aan huis. Hieronder heeft u de keuze uit diverse klantverhalen.