Meer informatie, een rondleiding of aanmelden?

Welk appartement past het beste bij u?

Voor een indicatie van de huurprijzen, woonservicekosten en het basis, comfort of luxe arrangement Zorgeloos wonen op de locatie van uw keuze, klikt u op één van onderstaande locatienamen en downloadt u vervolgens de brochure.
- De Gooise Warande
- Godelinde
- Johanneshove
- Oversingel

Op Woonz.nl vindt u meer details over de verschillende appartementen in De Gooise Warande en Godelinde in  Bussum, Johanneshove in Laren en Oversingel in Weesp.

Zelf het Zorgeloos wonen ontdekken tijdens een Open dag?

Tijdens de Open dag ontdekt u de vele faciliteiten die horen bij Zorgeloos wonen. U bent van harte welkom in De Gooise Warande, Johanneshove en Oversingel tijdens de Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 21 maart 2020 van 10.00 tot 13.00 uur. Klik hier voor meer informatie!

Een rondleiding of meer informatie aanvragen

Uiteraard bent u ook buiten de Open dagen om van harte welkom voor een rondleiding. U vertelt wat u wilt en ziet wat er mogelijk is. Voor het aanvragen van een rondleiding of meer informatie vult u hier een formulier in. Wij nemen dan binnen 10 werkdagen contact met u op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Zorgeloos wonen bij Vivium? Neem dan gerust contact op met de Klantenservice via telefoonnummer (035) 6 924 924 of mail ons.

Bekijk hier de volledige informatie over aanmelden en wachtlijsten.