Informatiebrochure De Hogeweyk

Een nieuw thuis voor mensen met dementie

Een verhuizing is een hele ingrijpende verandering. Er komt erg veel op u en uw familie af en wij vinden het dan ook belangrijk dat u zich zo snel mogelijk thuis voelt in De Hogeweyk. In onderstaande brochure vertellen wij u graag meer over De Hogeweyk en over onze kijk op de zorg voor mensen met dementie. We eindigen met een aantal belangrijke, praktische zaken. Na iedere toelichting vindt u een button naar vivium.nl, waar u op deze website verder kunt lezen over dit onderwerp.

We kunnen niet alle vragen ondervangen met een brochure. Vandaar dat de eerste contactpersonen van bewoners in de eerste 2 tot 6 weken uitgenodigd worden voor een bijeenkomst waar alle informatie nog eens de revue passeert en er voldoende tijd is om uw vragen te stellen.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen na het lezen van de informatiebrochure? Kijkt u dan ook eens bij onze ´veelgestelde vragen´ voor meer praktische informatie over wonen en leven in De Hogeweyk, of neem contact op met uw Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) of de receptie. Wij helpen u graag verder!