Informatiebrochures De Hogeweyk

Een nieuw thuis voor mensen met dementie

Een verhuizing is een hele ingrijpende verandering. Er komt erg veel op u en uw familie af en wij vinden het dan ook belangrijk dat u zich zo snel mogelijk thuis voelt in De Hogeweyk. In onderstaande brochure vertellen wij u graag meer over De Hogeweyk en over onze kijk op de zorg voor mensen met dementie. We eindigen met een aantal belangrijke, praktische zaken. Na iedere toelichting vindt u een button naar vivium.nl, waar u op deze website verder kunt lezen over dit onderwerp.

We kunnen niet alle vragen ondervangen met een brochure. Vandaar dat de eerste contactpersonen van bewoners in de eerste 2 tot 6 weken uitgenodigd worden voor een bijeenkomst waar alle informatie nog eens de revue passeert en er voldoende tijd is om uw vragen te stellen.

Wilt u meer weten over onze kijk op de zorg voor mensen met dementie, onze algemene voorwaarden en modules of brochures over wet- en regelgeving?

Huisregels

Om iedereen een veilige en prettige woon- en werkomgeving te kunnen bieden, hebben we een aantal huisregels opgesteld. 

Tarieven aanvullende diensten

Bij De Hogeweyk werken we met een aantal aanvullende diensten. Bekijk de actuele tarieven in het document.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen na het lezen van de informatiebrochure? Kijkt u dan ook eens bij onze ´veelgestelde vragen´ voor meer praktische informatie over wonen en leven in De Hogeweyk, of neem contact op met uw Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) of de receptie. Wij helpen u graag verder!