Agenda

Zaterdag 23 sept - Open dag Wonen met dementie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot wonen voor mensen met dementie bij Vivium? Bezoek dan op zaterdag 23 september de Open dag Wonen met dementie in Bussum, Laren, Huizen, Weesp of Amsterdam Zuid.

Dinsdag 26 september - Voorleesmiddag in Vivium De Gooise Warande

Kom dinsdag 26 september gezellig langs en luister naar verhalen en gedichten die u worden voorgelezen.

Woensdag 27 september - Bingo in Vivium Godelinde

Zin in een gezellige spelletjesmiddag? 
U bent van harte welkom op woensdag 27 september voor de Bingo in Vivium Godelinde! Van 14.30 tot 16.00 uur vindt het spel plaats. 

Zaterdag 7 oktober - Repair Café in Vivium Johanneshove

Repair Café Laren in Vivium Johanneshove elke 1e zaterdag van de maand

Als bezoeker neemt u van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaat u vervolgens samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Heeft u niets om te repareren? 

Maandag 9 okt. - start themaweek seksualiteit en intimiteit bij ouderen

Van 9 t/m 13 oktober 2017 organiseert Naarderheem de themaweek 'seksualiteit en intimiteit bij ouderen'. Elke dag wordt het onderwerp 'ouderen en seksualiteit' in een voorstelling of workshop vanuit een ander gezichtspunt belicht.

Vrijdag 13 oktober - Duo Ambiguity in Vivium De Gooise Warande

Vrijdag 13 oktobers geeft het Duo Ambiguity een concert in Vivium De Gooise Warande om 14.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen aan de Mezenlaan 19 in Bussum.

Woensdag 18 oktober - Ensemble 1001 Nachten in Vivium Oversingel

Woensdag 18 oktober geeft Ensemble 1001 Nachten een concert in Vivium Oversingel om 14.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. Ensemble 1001 Nachten bestaat uit Ahmet Gür - viool en Junya Nomura - cello.

Woensdag 8 november - Duo Pamoja in Vivium Godelinde

U bent van harte welkom om te komen genieten van Duo Pamoja in Vivium Godelinde op woensdag 8 november om 14.30 uur.

zaterdag 11 november - Open dag Zorgeloos wonen

Vivium Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 18 maart

Bent u benieuwd naar Zorgeloos wonen bij Vivium? Op zaterdag 11 november staan de deuren open van 3 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp en De Gooise Warande en Godelinde in Bussum. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur!

woensdag 15 november - Duo Pamoja in Vivium Torenhof

U bent van harte welkom om te komen genieten van Duo Pamoja in Vivium Torenhof op woensdag 15 november om 14:45 uur. Duo Pamoja bestaat uit Annemieke Hereijgers - fluit en Marleen de Bakker - harp.